Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Desivá nehoda jojkárskeho porotcu: Zrazil sa s kamiónom!

Ondřej Brzobohatý mal autonehodu. Takto dopadlo auto po zrážke s kamiónom. Zobraziť galériu (9)
Ondřej Brzobohatý mal autonehodu. Takto dopadlo auto po zrážke s kamiónom.

PRAHA/BRATISLAVA – Na pondelkový večer len tak nezabudne! Spevák, herec a moderátor Ondřej Brzobohatý (32), ktorý je slovenským divákom známy ako porotca z jojkárskej šou X Factor, mal na diaľnici hrôzostrašnú autonehodu. Auto, v ktorom sedel, sa zrazilo s kamiónom.

Mal obrovské šťastie! Syn slovenskej herečky Hany Gregorovej a zosnulého českého herca Radoslava Brzhobohatého mal v pondelok desivú autonehodu. Ondřej Brzobohatý, porotca jojkárskeho X Factoru, havaroval spolu s členmi svojej kapely na diaľnici D1 cestou na koncert.

Charizmatický spevák informoval o havárii na sociálnej sieti Facebook. „Sme na 205. km D1, mali sme nehodu, všetci sú okrem niekoľkých ľahších zranení v poriadku, auto je na odpis. Ospravedlňujeme sa, ale dnešný koncert v Novom Jičíne musíme presunúť na iný termín. Vraciame sa do Prahy,” napísal. Neskôr Ondřej zverejnil aj fotografie havarovaného auta, ku ktorým dodal:„Chcel by som sa osobne poďakovať nášmu šoférovi Martinovi a tiež Bohu, že sme z toho vyviazli relatívne zdraví.” 

Viac prezradil Brzobohatý pre český denník Blesk. „Bola to sekunda, keď nákladné auto vošlo do ľavého pruhu a my sme doňho vrazili. Nasledovali tri šialené rany, stočili sme to do poľa. Vďaka Bohu sme sa neprevrátili,” opísal okamihy nehody. Našťastie sa nikto vážne nezranil, bubeník však skončil s poraneným členkom v brnianskej nemocnici.

To, že mal  šťastie v nešťastí, si uvedomuje aj samotný hudobník. „Úplne výnimočne sme išli len traja plus vodič. Druhá skupinka išla s gitaristom, ktorý sa potom nemal vrátiť do Prahy, ale pokračovať niekde na Moravu. Keby sme boli v aute viacerí, určite by sme sa viac pootĺkali, takže to podľa mňa mohlo byť horšie,” uviedol spevák pre Blesk. Ondřej Brzobohatý sa v súčasnosti predstavuje fanúšikom na Identity tour 2015, v rámci ktorého sa už ukázal aj na Slovensku, a to v Novom Meste nad Váhom a v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu