Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Boris Kollár na záťahu s inou: Heringhová bude zúriť!

Boris Kollár zobral na koncert okrem dcéry aj Barboru Richterovú. Tá sa snažila tváriť, že k boháčovi nepatrí. Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár zobral na koncert okrem dcéry aj Barboru Richterovú. Tá sa snažila tváriť, že k boháčovi nepatrí. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Americká speváčka Katy Perry (30) v rámci svetového koncertného turné zavítala aj do Bratislavy. Veľkolepú šou, akou extravagantná hviezda odrovnala naše hlavné mesto, si nenechal ujsť ani známy slovenský boháč Boris Kollár (49). No namiesto Andrey Heringhovej (33), ktorú mnohí stále považujú za jeho oficiálnu partnerku, doprial hudobný zážitok inej zo svojich mamičiek - Barbore Richterovej (25). Toto sa tmavovláske asi nebude páčiť.

Piatkový večer sa v našom hlavnom meste niesol v znamení hudby. Na štadión Ondreja Nepelu totiž zavítala svetová popová hviezda Katy Perry. Veľkolepú šou plnú špeciálnych efektov a zaujímavých tanečných kreácií si nenechalo ujsť mnoho známych osobností slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nechýbal ani slovenský multiotecko Boris Kollár, ktorý doprial hudobný zážitok aj jednej zo svojich dcér.

No okrem malej slečny mu na koncerte robila spoločnosť aj jedna z „jeho mamičiek” - Barbora Richterová. A to aj napriek tomu, že mnohí stále považujú za jeho oficiálnu partnerku Andreu Heringhovú. Veď napokon tomu nasvedčoval aj fakt, že po dlhšej odmlke sa tmavovláska opäť začala objavovať po milionárovom boku. 

A už minule dala Andrea jasne najavo, že na prestížnych akciách nechce vidieť po Borisovom boku žiadnu inú. Je teda jasné, že mamička dvoch Kollárovych detí nebude veľmi nadšená, že blondínke teraz doprial aj koncert svetovej hviezdy. Uvedomoval si to zrejme aj samotný boháč. Po celý čas sa totiž tváril, akoby Barboru ani nepoznal, A ona sama sa po zahliadnutí fotografa okamžite od exmilenca a jeho dcéry odpútala a držala si od neho takmer dvojmetrový odstup. No aj napriek tomu bolo každému jasné, že títo prominentní fanúšikovia prišli spolu. 

VIDEO: Vystúpenie Katy Perry

Katy Perry BA

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu