Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Politik Procházka naložil ostrieľanému moderátorovi: Strápnil ho pred stovkami hostí!

Politik Radoslav Procházka na nedávnom plese slovne naložil moderátorovi Petrovi Šarkanovi Novákovi. Zobraziť galériu (5)
Politik Radoslav Procházka na nedávnom plese slovne naložil moderátorovi Petrovi Šarkanovi Novákovi.

ŽILINA – Toto zrejme nečakal! Neúspešný prezidentský kandidát Radoslav Procházka (42) si po voľbách založil mimoparlamentnú stranu. Tá si už stihla zorganizovať aj vlastný ples, na ktorom nerečnil nikto iný ako samotný zakladateľ. Počas prejavu ale politik pred stovkami hostí strápnil ostrieľaného moderátora Petra Šarkana Nováka (43).

Politik Radoslav Procházka sa do povedomia verejnosti dostal ako jeden z kandidátov na prezidenta našej republiky. Po neúspešných voľbách do najvyššej funkcie si založil mimoparlamentnú stranu, ktorá pred pár dňami usporiadala svoj prvý ples.

Úvodné slovo na tomto podujatí patrilo samozrejme samotnému Prochádzkovi. Nie každému sa nimi ale trafil do nôty. Do redakcie nám totiž prišlo video, ktoré zachytáva politikovo vítanie hostí. Hoci sa snažil byť vtipný, na niekoho by mohli jeho poznámky pôsobiť ironicky až urážlivo. 

„Dobrý večer, priatelia. Vitajte na prvom plese Siete. Dnes sme sa tu zišli pestrá zostava aj vekovo, aj zemepisne, aj inak. Ale spájajú nás dve veci podľa mňa,” prihovoril sa hosťom, do ktorých si ale následne poriadne rypol. A neušetril ani moderátora večera Petra Šarkana Nováka. „Jedna je tá, že sme tu ľudia, ktorí majú radi našu stranu a rôzne jej pomáhajú. Nie vždy sa to každému  podarí, ale to teraz nejdeme rozmazávať. A druhá, že sme tu väčšina, ktorá nemá skutočných priateľov a v sobotu večer na Valentína sú odkázaní na to, aby si založili politickú stranu, cez pol republiky sa trepali niekde do hotela, kde dostanú vermút a rezeň so zemiakmi a ako moderátora zabudnutú starnúcu hviezdu akože šoubiznisu,“ povedal politik.

Vedľa Prochádzku stojaci moderátor nenechal poznámku na svoju adresu bez odpovede. „Nezabudni, že po zvyšok večera mám mikrofón ja,“ pripomenul bývalému poslancovi Národnej rady. V tomto momente sa ale video končí a už nie je jasné, či neskôr došlo aj k odplate. Ale už samotný fakt, že si tieto zábery našli cestu do našej redakcie, svedčia o jednom – niektorým prítomným sa tento prejav evidentne zdal už jemne prehnaný.

Zaujímalo nás preto, čo na to samotný Novák. „Ja sa s Radoslavom Procházkom poznám už dlhšie. Robil som aj na jeho kampani. Náš vzťah je už na kamarátskej báze. Mali sme to dohodnuté, že budeme do seba rýpať a doberať sa, hoci žiadny presný scenár nebol. Nechcel, aby to bol škrobený ples. Bolo to celé robené s takou nadsádzkou. Ja som mu tiež nakladal počas celého večera,“ prezradil nám Šarkan, ktorý na podobných akciách stále patrí medzi moderátorskú špičku a roboty má vyše hlavy. Zrejme aj preto nebral Prochádzkove slová príliš osobne a neurazil sa. 

VIDEO: Zábery z prejavu Radoslava Prochádzku

Politik Radoslav Procházka verejne zhodil moderátora Petra Šarkana Nováka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu