Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Náhrada za Šimkovičovú: Markíza prekvapivo stavila na (staro)novú tvár!

Peter Šarkan Novák Zobraziť galériu (3)
Peter Šarkan Novák

BRATISLAVA - Ponuka, ktorá sa neodmieta! Televízia Markíza chystá v tichosti nový formát, ktorý má potrápiť konkurenčnú Jojku. Ide o program o bývaní s názvom Domov na kľúč. Vysielať sa má od polovice marca, pričom by mal uspieť tam, kde sa to nepodarilo Reflexu špeciál s Martinou Šimkovičovou (43). Kompetentní zo Záhorskej Bystrice sa totiž rozhodli nasadiť nový projekt do nedeľňajšieho boja proti relácii Nové bývanie od Vlada Voštinára (51). Ústrednou postavou bude (staro)nová televízna tvár - Peter Šarkan Novák (43).

Televízia Markíza mala pred mesiacom smelé plány. V nedeľňajšie podvečery chcela lákať divákov k svojim obrazovkám vďaka novinke - lifestylovej relácii Reflex špeciál pod taktovkou Martiny Šimkovičovej. Žiaľ, program nespĺňal očakávané výsledky sledovanosti. Po troch týždňoch vysielania sa preto v Záhorskej Bystrici rozhodli, že ho presunú z nedele na piatok. V konkurenčnom boji totiž mala navrch Jojka a jej Nové bývanie. 

V Markíze sa však nevzdávajú. Aktuálne už kujú plány, ako potrápiť kompetentných na Kolibe. Podľa našich zistení pripravujú projekt o bývaní. Ten by mal byť podobného charakteru, aký uvádza Vlado Voštinár. Topkám sa v tejto súvislosti podarilo zistiť, že priestor v programe Domov na kľúč dostal Peter Šarkan Novák. Vedenie modro-žltej stanice tak tentokrát nestavilo na žiadnu svoju moderátorskú hviezdu.

„Áno, je to tak. Príprava a výroba relácie už prebieha. Máme z toho dobrý pocit a všetci veríme, že ho prenesieme aj na diváka. Bude to veľmi pozitívny program,“ povedal na margo nového angažmán spíker, ktorému sa s prestížnymi moderátorskými ponukami v poslednom období roztrhlo vrece. Okrem častých spoločenských akcií a markizáckej novinky bude totiž čoskoro uvádzať aj reláciu vo Fun Rádiu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu