Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Výsmech Slovákom? Počiatkovej hodinky za cenu bytu či 4 automobilov!

Manželka ministra dopravy Ivana Počiatková ukázala prepychové hodinky za 74 tisíc eur. Zobraziť galériu (11)
Manželka ministra dopravy Ivana Počiatková ukázala prepychové hodinky za 74 tisíc eur.

BRATISLAVA - Hodinky v sume, o akej sa vám ani nesnívalo! Manželka ministra dopravy Jána Počiatka (44) sa v stredu v nočných hodinách objavila v spoločnosti na premiére dlhoočakávaného filmu 50 odtieňov sivej. Ivana (32) medzi hosťami okamžite vzbudila pozornosť. Nahodená v drahých kúskoch od hlavy po päty a s vytŕčajúcim podväzkom sa nedala prehliadnuť. Dych vyrážajúci bol však predovšetkým jej doplnok na zápästí. Cena okázalého šperku je totiž až 74 tisíc eur.

Peniaze jej nechýbajú! Manželka ministra dopravy Jána Počiatka vždy patrila k štýlovým ženám, ktoré si potrpia na luxusné oblečenie i doplnky. Vymódená v tomto duchu sa Ivana Počiatková predviedla aj na stredajšej premiére filmu 50 odtieňov sivej, kam si vzala šokujúco drahé šperky. Na ruke sa jej skveli dva hodnotné prstene a prepychové hodinky, o akých sa bežnému Slovákovi ani nesníva.  

Pani ministrová ohurovala rolexkami vyhotovenými z bieleho zlata, ktoré sú vykladané diamantmi a majú remienok z krokodílej kože. Tento kúsok je vďaka zafírovému sklíčku odolný voči poškriabaniu a je tiež vodotesný do hĺbky 100 metrov. Rovnaký skvost by ste našli aj u mnohých hollywoodskych hviezd. Nejde teda o žiadny lacný špás. V klenotníctve stoja hodinky približne 74 tisíc eur, čo si Slovák s priemerným platom 859 eur nemôže ani zďaleka dovoliť. 

Za cenu Počiatkovej šperku by si priemerne zarábajúci občan našej republiky mohol kúpiť:

- takmer 4 osobné automobily strednej triedy (cena jedného cca 20 tisíc eur),
- necelé dva trojizbové byty v Dunajskej Strede (cena jedného 43 tisíc eur), 
- cestu okolo sveta na 24 dní pre 8 ľudí (cena na jednu osobu 9200 eur),
- približne 123 LED televízorov v strednej cenovej kategórii (cena jedného 500 eur),
- 185 práčok (cena jednej 400 eur).

Alebo by sme mohli zaplatiť prvú splátku za piešťanské CT-čko či zaplátať diery na slovenských cestách. 

Ivana týmito hodinkami, ktoré symbolizujú bohatstvo a moc, disponuje už niekoľko rokov. Tromfla nimi aj svojho manžela, ktorý pred pár rokmi šokoval verejnosť kúskom značky IWC Schaffhausen za 33 tisíc eur. Neskôr si však kúpil nové hodinky Audemars Piguet Royal Oak Offshore Alinghi Team v hodnote 70 tisíc eur. Ako sa zdá, Počiatkovci na cenu nehľadia, keď sa im niečo páči. Byť politikom alebo jeho manželkou sa u nás jednoducho vyplatí. Čo poviete?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu