Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jana Kirschner ukázala dcérku: Kvôli tomuto bola mesiac bez mena!

Jana Kirschner zverejnila prvú fotku svojho malého pokladu. Zobraziť galériu (5)
Jana Kirschner zverejnila prvú fotku svojho malého pokladu. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Dali si načas! Jana Kirschner (36) sa pred mesiacom stala dvojnásobnou mamou. Začiatkom januára priviedla na svet ďalšiu dcérku, ktorá však ešte donedávna nemala meno. Speváčka teraz vysvetlila dôvod a zároveň zverejnila prvú fotku svojho malého anjelika.

Začiatkom januára sme vás na Topkách informovali, že speváčka Jana Kirschner sa stala mamou. V nemocnici v Londýne priviedla na svet svoju druhú dcérku. No hoci rodičia bežne pomenujú svoje dieťa hneď po jeho príchode na svet, tmavovláska je úplne iný prípad. Dievčatko bolo celé týždne bez mena. 

Dôvod vysvetlila Jana na sociálnej sieti, kde zverejnila aj prvú fotku svojho pokladu. „Veľa sa toho popísalo o tom, že sme dlho nemali meno a nevedeli sa rozhodnúť. Trvalo nám chvíľku, kým sme zistili, že naša dcéra nie je Juliana, ani Lilian, ani Katka, ako ju volala naša Matilda, a ani Agáta či Linda, ako som pôvodne chcela ja,“ uviedla na svojom facebookovom profile čerstvá mamička. 

Speváčke zjavne stačil jediný pohľad, aby zavrhla mená, nad ktorými pred pôrodom uvažovala. Jej dcérka sa napokon volá Yolana. „Vybrali sme meno, ktoré sa neobjavilo ani na jednom z našich starostlivo pripravených zoznamov,“ prezradila Kirschner, ktorá dodala, že život je plný prekvapení. S tým sa dá len súhlasiť. 

Jana Kirschner zverejnila na fanúšikovskej stránke prvú fotku svojej dcérky Yolany a vysvetlila, prečo sa pre meno rozhodovala takmer mesiac.
Zobraziť galériu (5)
Jana Kirschner zverejnila na fanúšikovskej stránke prvú fotku svojej dcérky Yolany a vysvetlila, prečo sa pre meno rozhodovala takmer mesiac.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu