Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pavel Bruchala poriadne pritvrdil: Obul sa do slovenských celebrít aj šoubiznisu!

Pavel Bruchala je už zo slovenského šoubiznisu unavený. Zobraziť galériu (4)
Pavel Bruchala je už zo slovenského šoubiznisu unavený.

BRATISLAVA - Povedal to na rovinu! Pavel Bruchala (37) sa aktuálne na televíznych obrazovkách vôbec neobjavuje. Moderátor sa stiahol do úzadia po tom, čo v októbri nadobro skončila jojkárska relácia Dobré ráno, ktorú spolu s kolegami uvádzal. A zdá sa, že život mimo žiary reflektorov sa modrookému fešákovi zjavne zapáčil. V rozhovore pre Topky.sk sa totiž poriadne obul do slovenských celebrít aj povrchného sveta nášho šoubiznisu.

Odkedy na obrazovkách televízie Joj skončila relácia Dobré ráno, moderátor Pavel Bruchala sa drží mimo ruchu slovenského šoubiznisu. A najradšej by sa do tohto nablýskaného sveta už nevrátil. Ako totiž prezradil, zdá sa mu maximálne povrchný. Preto sa mieni z tejto brandže úplne vymaniť. 

„Pre mňa je dôležité, aby som bol zdravý, šťastný, aby som mal blízkych a dobrých ľudí okolo seba. To je život. A nie to, či sa mi stane nejaký trapas na Plese v opere. To sú také sprostosti a malichernosti, na ktorých možno niektorí žijú, ale tí ľudia sú pre mňa potom nezaujímaví,“ vyjadril svoj postoj Pavel. Tiež sa už vôbec neplánuje stretávať so slovenskými celebritami a hviezdičkami. „To je strata času sa s nimi baviť, s takými, ktorí riešia len to, čo bude v bulvári,“ povedal nám. 

Ako modrooký fešák prezradil, nový pohľad na tento svet mu dalo aj jeho obľúbené cestovanie. „Vďaka tomu mám väčší nadhľad na týmto slovenským šoubiznisom. A aj nad tým, na čo sa niektorí ľudia tu hrajú a aké pseudocelebrity zo seba robia. Je to pre mňa strašne komické,“ vyhlásil moderátor. „Aj toto je dôvod, prečo si hovorím, že mám toho dosť... Pozerať sa na hranie sa týchto ľudí a byť medzi nimi a tváriť sa, pretože nikdy som taký nebol. Nikdy som si nezakladal na takých malichernostiach, sprostostiach, prvoplánových veciach, ako je človek oblečený, aké má auto, kde býva. Život je o inom,“ povedal nám bývalý markizák. 

Nešetril ani televízne prostredie, v ktorom sám strávil takmer 14 rokov. Úplne nepochopiteľné veci sa podľa neho dejú aj pri tvorbe seriálov a iných projektov. „Sami to viete, že ak raz niekto hrá v jednej televízii, tak nemôže v druhej. No potom sú skupinky, ktoré môžu tam aj tam, môžu všade, v každej televízii a nie je to problém. Je to veľmi komické,“ uviedol. Preto sa do budúcnosti nechce upísať žiadnej konkrétnej stanici. „Nechcem mať na čele ani znak Markízy, ani Jojky, ani nikoho iného. Ja chcem byť človek, ktorý, keď bude záujem, tak urobí projekt tam, potom tam,“ vysvetlil nám moderátor, ako si predstavuje svoju budúcnosť. Ak sa teda na túto oblasť nevykašle úplne a nezačne pôsobiť napríklad v cestovnom ruchu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu