Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas v priamom prenose markizáckych Televíznych novín!

Redaktor Michal Kovačič mal problémy s pamäťou. Zobraziť galériu (6)
Redaktor Michal Kovačič mal problémy s pamäťou.

BRATISLAVA - Poriadna chyba! Televízia Markíza v rámci svojej hlavnej spravodajskej relácie často prináša aj vstupy naživo. Stalo sa tak aj včera, kedy sa moderátori spojili s redaktorom Michalom Kovačičom. Reportáž sa týkala vyznamenaní, ktoré udeľoval prezident Andrej Kiska. No odznelo v nej aj meno bývalej hlavy štátu. Z Ivana Gašparoviča sa však nedopatrením stal Štefan. Oprava tohto nezmyslu nenastala ani v teréne, ani v štúdiu.

Niekoľko chybičiek! Televízia Markíza včera v rámci Televíznych novín priniesla aj priamy vstup redaktora Michala Kovačiča. Ten hovoril o vyznamenaniach, ktoré udeľoval prezident Andrej Kiska. Príliš sa mu však nedarilo. Jeden z ocenených bude napríklad podľa neho čoskoro venovaný za predsedu Slovenskej akadémie vied.

Neskôr v rámci reportáže novinár spomenul aj zmenu v porovnaní s minulou hlavou štátu. „Oproti tradícii Štefana Gašparoviča nemieni Andrej Kiska udeľovať vyznamenania dvakrát ročne,povedal naživo Kovačič. To, že bývalého prezidenta Ivana Gašparoviča premenoval, si vôbec neuvedomil a nijako sa neopravil. Náprava nenastala ani po tom, čo slovo opäť dostali moderátori v štúdiu. Chyba mohla vzniknúť aj vďaka tomu, že v parlamente reálne pôsobí poslanec Štefan Gašparovič. Ten ale samozrejme nikdy na čele našej republiky nestál.

VIDEO: Chyba Michala Kovačiča v priamom prenose.

Štefan Gašpaovič - Televízne noviny

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu