Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráľovnou Plesu v opere Hilmerová: Čo hovorí na zisk titulu?

Tohtoročnou kráľovnou Plesu v opere sa stala herečka Monika Hilmerová. Zobraziť galériu (5)
Tohtoročnou kráľovnou Plesu v opere sa stala herečka Monika Hilmerová. (Zdroj: Orange)

BRATISLAVA - Rozhodli ste! Uplynulý víkend patril najmä 15. ročníku prestížneho Plesu v opere. Ten bol opäť prehliadkou krásnych šiat a ich nositeliek. Spomedzi dám ste na topkách mohli vybrať jednu, ktorá bola podľa vás kráľovnou podujatia. Spomedzi 26 vybraných adeptiek ste rozhodli, že symbolickou korunkou sa môže pre tento rok pýšiť moderátorka bálu Monika Hilmerová (40). Tá s prehľadom porazila konkurentky.

V sobotu sa konal už 15.ročník Plesu v opere. Zúčastnilo sa ho mnoho významných osobností spoločenského, politického a hospodárskeho života. Páni si obliekli elegantné smokingy, dámy zas krásne dlhé šaty. No kráľovnou večera sa mohla stať len jedna. A zvoliť ste si ju mohli v hlasovaní na Topkách (kompletný prehľad TU).

Spomedzi 26 vybraných dám vás najviac zaujala herečka a zároveň moderátorka plesu Monika Hilmerová. Blondínka bola jasnou favoritkou od samého začiatku. Z celkového počtu 19 039 hlasov ich získala 8 772. Na striebornej priečke sa umiestnila herečka Lucia Hurajová (2088), bronz si uchmatla fotografka Petra Ficová (1 591).

Monika Hilmerová neskrývala dojatie z víťazstva. „Strašne ste ma potešili a prekvapili, je to milé, veľmi sa teším,“ zneli jej prvé slová, keď sme jej zagratulovali. „No určite to bude viacnásobná radosť, pretože šaty moderátorke opäť zabezpečil hostiteľ večera a tým pádom je to radosť iste aj pre nich. Verím, že sa poteší aj módna návrhárka Veronika Hložníková, ktorá ich vytvorila. Teším sa, že šaty sa ľuďom páčili a zahlasovali za ne. Ja som sa v nich v ten večer cítila vynikajúco,“ dodala herečka. 

Ako nám v súvislosti s modelom umelkyňa prezradila, na návrhárku mala pri tvorbe róby jedinú požiadavku. „Poprosila som ju, aby šaty neboli pompézne, veľké a okázalé. Preferovala som niečo jednoduchšie. A hlavne, aby sukňa nemala nejakú veľkú krinolínu alebo vlečku,“ prezradila predstaviteľka Evy zo seriálu Búrlivé víno. Čitateľom topiek na záver odkazuje: „Ďakujem všetkým tým, ktorí hlasovali, urobili ste mi radosť!“


Víťazky minulých ročníkov: 

Exriaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová (2014)
Modelka Michaela Kocianová (2013)
Herečka Emília Vášáryová (2012)
Moderátorka Jarmila Hargašová (2011)
Hudobníčka Silvia Šarköziová (2010)
Regina Ovesny-Straka (2009) z oblasti poisťovníctva

Takto ste hlasovali v ankete o Kráľovnú Plesu v opere. Jednoznačnou víťazkou sa stala Monika Hilmerová.
Zobraziť galériu (5)
Takto ste hlasovali v ankete o Kráľovnú Plesu v opere. Jednoznačnou víťazkou sa stala Monika Hilmerová.  (Zdroj: Orange)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu