Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trauma slovenského speváka: Nepríjemné zážitky, ktoré ho roky prenasledujú!

Pavol Hammel Zobraziť galériu (2)
Pavol Hammel (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Slovenský hudobník Pavol Hammel si v rozhovore zaspomínal na zimnú príhodu spred niekoľkých rokov. Nehoda na lanovke, či dlhá túra v ľadovom snehu bez poriadnych topánok spôsobili, že spevák zimné radovánky dodnes neznáša.

„Raz som šiel v zime s kamarátmi na Zamkovského chatu a nemal som zimné topánky. Hovoril som si totiž ’načo si budem kupovať kvôli jednému dňu nové topánky do snehu’. Nakoniec bol všade ľad a každý išiel normálne, len ja som sa šmýkal ako pes,“ priblížil 66-ročný spevák.

„Neviem, či to bolo vtipné, ale všetci sa mi rehotali,“ usmial sa s odstupom času spevák. Ďaleko vtedy podľa vlastných slov nezašiel. „Napokon som sa otočil, že ’ja vám kašlem na tieto zimné radovánky’,“ pokračoval rodák z Bratislavy. „Deň predtým som bol totiž na lanovke, ktorú tiež neznášam. Bola strašná zima a lanovka zrazu na desať minút zastavila. Zostal som tam visieť, pod nohami sneh, stromy, všetko...,“ vysvetlil známy interpret. „Celý život je sranda, no vtedy som sa veľmi nesmial,“ dokončil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu