Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kristína Kormúthová unikla smrti len o minúty: Horor na palube malazijských aeroliniek!

Exmoderátorka verejnoprávnej televízie Kristína Kormúthová je z informácií o zmiznutom lietadle vydesená. Zobraziť galériu (7)
Exmoderátorka verejnoprávnej televízie Kristína Kormúthová je z informácií o zmiznutom lietadle vydesená. (Zdroj: RTVS/Archiv KK)

LOMBOK - Strach a hrôza! V čase, keď sa stratilo malazijské lietadlo so 162 pasažiermi na palube, sa bývalá moderátorka RTVS Kristína Kormúthová (28) pripravovala na letisku v Singapure na odlet s rovnakými aerolíniami. Namierené mala do dovolenkovej destinácie na ostrov Lombok. Nie je vylúčené, že by za exotikou letela tým istým strojom, ktorý niekoľko desiatok minút predtým zmizol z radarov. Napätie bolo cítiť úplne všade.

Kristína Kormúthová v týchto chvíľach zrejme ďakuje všetkým anjelom strážnym, že ešte žije. Svetové médiá totiž predvčerom zaplavili informácie o ďalšom zmiznutom malazijskom lietadle so 162 pasažiermi na palube. Stroj smeroval do Singapuru. No a ako sa nám podarilo zistiť, práve tam sa vo chvíli, keď sa tragédia stala, pripravovala tmavovláska na odlet s rovnakou leteckou spoločnosťou. S kamarátkou mala totiž namierené na ostrov Lombok, kde v týchto chvíľach trávi dovolenku. 

Ako sa nám podarilo zistiť, samotnému odletu za exotikou predchádzali komplikácie. „Mali sme meškanie hodinu aj pol. Celý čas sme sedeli na palube. Nikto nás neinformoval o tom, prečo sa ešte nenachádzame vo vzduchu. V lietadle bola zvláštna atmosféra. Na personále bolo vidno, že niečo nie je v poriadku,“ povedala topkám Kormúthová, keď sme ju v súvislosti s nešťastím oslovili.

Zatiaľ čo svet s napätím sledoval dianie okolo zmiznutého lietadla, Kormúthová sedela v stroji AirAsia. Netušiac, čo sa na zemi s lietadlom tej istej spoločnosti stalo. „Dozvedeli sme sa to až po príchode na Lombok. Keď teraz pomyslím na to, že aj náš let bol komplikovaný, pretože bolo nad Jávskym morom zlé počasie a museli sme trikrát obletieť ostrov...“ reagovala s napätím v hlase bývalá tvár verejnoprávnej televízie. 

Nečudo, že pod ťarchou týchto okolností bude pre tmavovlásku návrat na Slovensko veľmi náročný. Je totiž logické, že cesty späť sa veľmi bojí. „Nemám z toho vôbec dobrý pocit. No nejako sa domov musím dostať,“ povedala nám Kormúthová, ktorá sa z ostrova chystá už o týždeň. A pôjde presne tou istou trasou ako stratené lietalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu