Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herec z Búrlivého vína strieda partnerky: Najnovší úlovok prevetral v spoločnosti!

Ján Jackuliak sa v spoločnosti objavil po boku novej priateľky. Zobraziť galériu (42)
Ján Jackuliak sa v spoločnosti objavil po boku novej priateľky. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Je v tom až po uši! Jánovi Jackuliakovi (36) takto pred rokom stroskotalo manželstvo s českou herečkou Jitkou (26). Odvtedy má známy Slovák už druhú partnerku. S mladučkou študentkou Martinou (22) mu to vydržalo len tri mesiace, dnes však už herec známy zo seriálu Búrlivé víno žiari po boku úplne inej ženy. V nedeľu totiž do spoločnosti priviedol sympatickú brunetku. A počas celého večera z nej nespustil oči.

Nedeľný večer sa na televíznych obrazovkách niesol v znamení pomoci. Verejnoprávna RTVS totiž vysielala galavečer s názvom Noc nádejí. Charitatívnu myšlienku prišlo podporiť mnoho známych osobností. Medzi nimi nechýbal ani herec známy z markizáckeho seriálu Búrlivé víno - Ján Jackuliak. 

Do Mlynskej doliny však neprišiel sám - na verejnej spoločenskej akcii sa po niekoľkých mesiacoch vzťahu konečne ukázal aj svojou najnovšou priateľkou. A zdá sa, že známy Slovák po minuloročnom rozchode s manželkou Jitkou konečne našiel spriaznenú dušu.

Podľa správania zaľúbencov je totiž jasné, že dvojica prežíva naozaj krásne obdobie plné lásky. Herec bol totiž počas celého večera k svojej partnerke veľmi pozorný, ani na chvíľu z nej nespustil oči a neustále jej venoval zamilované pohľady.

Za posledný rok je však sympatická brunetka už druhou partnerkou obľúbeného seriálového Igora. Predtým totiž randil s mladučkou študentkou Martinou Golianovou. Vzťah však dvojici vydržal len krátke tri mesiace.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu