Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šok pre divákov Jojky: Takéto niečo na našich obrazovkách ešte nikdy nebolo!

Dating naked - šou, v ktorej ľudia randia nahí, uvedie Joj pod názvom Adam hľadá Evu. Zobraziť galériu (8)
Dating naked - šou, v ktorej ľudia randia nahí, uvedie Joj pod názvom Adam hľadá Evu.

BRATISLAVA - Šteklivé prekvapenie! Televízia Joj už onedlho uvedie na svoje obrazovky program, aký u nás nemá obdoby. Farmár hľadá ženu či Mama, ožeň ma boli len slabým odvarom v porovnaní s tým, čo prináša šou, ktorú pozná svet pod názvom Dating naked. Ide o zoznamku, v ktorej účastníci spolu randia bez oblečenia a pred kamerami sa promenádujú úplne nahí. Na Kolibe sa bude program volať Adam hľadá Evu.

Pritvrdili! Začiatkom roka vymenil Františka Borovského na pozícii generálneho riaditeľa Jojky Marcel Grega. Po svojom nástupe sľúbil, že televízia bude rodinnejšia a kontroverzné relácie ako Mama, ožeň ma či Farmár hľadá ženu na obrazovkách nebudú mať miesto. Teraz je však, zdá sa, všetko inak. 

Na Kolibe totiž už čoskoro začnú vysielať jednu z najšokujúcejších reality šou. Americká verzia sa volá Dating naked, čo v podstate znamená nahé randenie. A presne o to v programe aj ide. Účastníci sa stretávajú úplne holí a vyberajú si, s kým by chceli tráviť čas aj po skončení natáčania. 

Joj však nenakrúcala so Slovákmi. Na obrazovky uvedie práve americkú verziu, ktorú ale premenovala na Adam hľadá Evu. Zaujímavé je, že v Nemecku sa vysiela podobná zoznamka s rovnakým názvom (Adam sucht Eva). Podľa videí na youtube.com to vyzerá tak, že na rozdiel od šou spoza oceánu Európania intímne partie účastníkov nezakrývajú. Zrejme preto sa na Kolibe rozhodli uviesť na Slovensko radšej jemnejšiu z nahých relácií. 

Aj Američania však majú v súvislosti s projektom na svojom konte kontroverzný prešľap. V jednom prípade sa im totiž podarilo zabudnúť na prekrytie genitálií finalistky. Dotknutá súťažiaca potom kvôli tomu televíznu stanicu zažalovala. 

U kompetentných sme zisťovali, prečo sa rozhodli práve takúto šou zaradiť do programovej štruktúry. Televízia JOJ  je komerčná stanica, ktorá sa vo svojej programovej štruktúre riadi aj hlasom diváka. V našej štruktúre od septembra nájdete väčšinu formátov rodinného charakteru, ale pre namiešanie tej správnej esencie sme siahli aj po trochu korenistom formáte, pretože si ho trh vyžiadal,” povedala nám Lucia Kulihová z PR oddelenia. 

Od tejto relácie si na Kolibe zrejme sľubujú hlavne pozornosť mladšieho publika. „Formát Adam hľadá Evu je netradičnou zoznamkou orientovanou najmä na mladé cieľové skupiny, rieši predovšetkým vzťahy. Podobné typy reality šou boli úspešné na veľkých staniciach v zahraničí,” uviedla hovorkyňa televízie. Či bude tento ťah úspešný aj na Slovensku, sa ukáže už v blízkej budúcnosti. Prvá časť programu sa objaví na obrazovkách 6. novembra. 

VIDEO: Predstavenie šou Dating naked
Dating naked
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu