Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prsia v priamom prenose: Vnadná česká herečka ich vyvalila pred kamerami!

Tereza Kostková zrejme nie je hanblivka. Zobraziť galériu (8)
Tereza Kostková zrejme nie je hanblivka.

PRAHA - Bez hanby! Televízia Prima najnovšie vysiela šou, v ktorej proti sebe súťažia muži a ženy. Moderátorkou programu je herečka Tereza Kostková (38), ktorá sa vtomto súboji rozhodla vytasiť aj ženské zbrane. V tielku s poriadnym výstrihom si ľahla na sklopnú plošinu, čím vyburcovala mužov v hľadisku k poriadnemu potlesku. A tmavovláska si veľmi dobre uvedomovala, čo vyvalenými vnadami spôsobuje.

Tereza Kostková je známa z mnohých českých seriálov. Zároveň sa však živí aj ako moderátorka, uvádzala napríklad českú obdobu nášho Let´s Dance. Najnovšie jej televízia Prima zverila úplne nový program Muži proti ženám, kde je zároveň aj hrajúcou kapitánkou dámskeho družstva. 

A vnadná tmavovláska v sobotnom vysielaní ukázala, že nežné pohlavie má na svojej strane naozaj silnú zbraň. Keď totiž počas jednej disciplíny v tielku s hlbokým výstrihom začala liezť na sklopnú plošinu, okamžite sa ozval obrovský potlesk. Tereza však kolegom aj mužom v publiku dopriala ešte lepší pohľad na svoje prednosti, keď sa na tento povrch pritlačila. To, že všetkým zamotala hlavy, si navyše dobre uvedomovala. „Ja by som teraz nechcela byť v hlave všetkých tých chlapov,” vyhlásila koketne. Niet sa čomu čudovať, že štúdiom sa potom ozývalo nadšené skandovanie jej mena. 

Kto je Tereza Kostková

Tereza pochádza z hereckej rodiny, jej mamou je Carmen Mayerová (30 prípadov majora Zemana, Chalupári, Čestnické humoresky) a otcom Petr Kostka (Zítra vstanu a opařím se čajem, Což takhle dát si špenát, Inženýrská odysea). Samotná Kostková hrala vo viacerých českých seriáloch, napríklad Ordinácia v ružovej záhrade, Poisťovňa štastia, Cesty domov. 

VIDEO: Výstup Terezy Kostkovej v šou Muži proti ženám 

Prsia v priamom prenose

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu