Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pariškovej trapas v priamom prenose: Po brepte neudržala smiech!

Aneta Parišková v Novinách o 17:00 neudržala smiech. Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková v Novinách o 17:00 neudržala smiech.

BRATISLAVA - Bolo im veselo! Včerajšie Noviny o 17:00 moderovali Aneta Sedlmair Parišková (41) a Dárius Haraksin (31). Dvojica si počas vysielania vypočula aj reportáž o trofeji futbalovej Ligy majstrov, ktorá vo štvrtok zavítala na Slovensko. Hovorkyňa akcie však skomolila meno jedného zo športovcov, ktorí pohár priniesli. Keď sa potom kamera vrátila do štúdia, obom jojkárom mykalo kútikmi úst. No kým mužská polovička tímu situáciu ustála, blondínka sa pri hlásení svojej vety rozosmiala.

Pobavil ju brept! Aneta Sedlmair Parišková včera moderovala Noviny o 17:00. Vo chvíli, keď hlásila témy, ktoré čakajú na divákov po reklame, však prišlo k pomerne nečakanej situácii. Blondínka začala vstup so širokým úsmevom na tvári, ktorý postupne prešiel do smiechu. Upútavku na chystané reportáže tak predniesla úplne trhane. 

Príčina Anetinho výbuchu nebola na prvý pohľad jasná. Futbaloví fanúšikovia sa ale zrejme pousmiali spolu s ňou. Predchádzajúci príspevok totiž hovoril o trofeji Ligy majstrov, spolu s ktorou vo štvrtok dorazili na Slovensko aj Steve McManaman a Ruud Gullit. Druhý menovaný je Holanďan a jeho priezvisko sa vyslovuje s ‚ch‛ na začiatku. Hovorkyňa podujatia však zmenila aj písmenko v strede mena a do kamery zahlásila, že do Bratislavy príde ‚Rúd Chujit‛. Nechcene tak pobavila nielen jojkárskych moderátorov. 

VIDEO: Aneta Sedlmair Parišková sa rozosmiala počas hlásenia správ.

Pariškovej smiech

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu