Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Schudnutý Richard Müller: Takto sme ho už dávno nevideli!

Richard Müller v minulosti a dnes. Zobraziť galériu (17)
Richard Müller v minulosti a dnes.

BRATISLAVA – Vynovený! Niekoľkonásobný zlatý Slávik Richard Müller (53) spolu so skupinou Fragile včera večer získal štvornásobnú platinovú dosku za predaj ich najnovšieho trojcédečka Hlasy 2. Pri tejto príležitosti sme speváka vyspovedali a zistili sme, že výrazne zhodil na váhe.

Tak toto mu naozaj vyšlo! Jeden z našich najpopulárnejších hudobníkov Richard Müller iba pred pár dňami krstil spolu so skupinou Fragile nové trojcédečko Hlasy 2. A už po týždni si zoskupenie prevzalo ocenenie za predajnosť týchto nosičov - štvornásobnú platinovú dosku, o ktorej mnohí z hudobnej brandže môžu iba snívať.

Prekvapený interpret neskrýval spolu s ostatnými ocenenými svoju radosť. „Nečakal som to, ale som rád, že sa to stalo a pevne verím, že to nie je koniec toho predaja, keďže sa to stalo prvý týždeň. A najmä som veľmi rád, že ten celý projekt dopadol tak, ako dopadol,“ priznal spokojne Müller, ktorého čoskoro spolu so skupinou Fragile čaká aj náročné turné Hlasy 2.

Zaujímalo nás, či sa pri takom vyčerpávajúcom projekte pozostávajúcom z takmer 50-tich koncertov po celom Slovensku neobáva o svoje zdravie. „Budem rád, keď ho absolvujeme živí a zdraví. Je to náročné, ale keď sme sa dali do boja, musíme bojovať,“ odvetil interpret, ktorý je momentálne dosť vyťažený a na rodinu nemá toľko času, koľko by zrejme chcel. „Najradšej by som bol so synom 24 hodín denne, ale to sa nedá. No partnerka si na to už nejako zvykla,“ povedal nám bez okolkov niekoľkonásobný zlatý Slávik. Rovnako tiež priznal, že za posledné obdobie aj výrazne zmenil svoj imidž.

Zhodil na váhe, čo bolo na ňom ihneď vidieť. Plnšie bruško, ktoré v poslednej dobe bolo u neho výrazné, zrazu zmizlo. „Čo-to našťastie zo mňa odišlo, ale ešte tam toho dosť je. Ja som prešiel rôzne diéty, až som prišiel na to, že jediná účinná diéta je nežrať. Takže prestal som žrať a začal som jesť. Neviem, koľko som schudol. Ja sa nevážim, dodal na záver spokojný Müller.

Trojcédečko Richard Müller & Fragile - Hlasy 2 nájdete exkluzívne iba v iPark.sk>>
Lístky na turné Hlasy 2 sú v ponuke PREDPREDAJ.SK>>

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Richardom Müllerom nielen o hudbe, ale aj o súkromí.

Richar Müller získal štvornásobnú platinu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu