Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trapas na krste Richarda Müllera: Prezident Andrej Kiska sa hanbil na pódiu!

Jan Kraus si pomýlil meno nášho prezidenta. Andreja Kisku premenoval na Alexandra. Zobraziť galériu (22)
Jan Kraus si pomýlil meno nášho prezidenta. Andreja Kisku premenoval na Alexandra. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Tak toto mu nevyšlo! Uplynulý utorok sa v luxusnom hoteli v centre Bratislavy konal krst nového albumu Richarda Müllera (53) a skupiny Fragile s názvom Hlasy 2. Moderátorom večera bol známy český zabávač Jan Kraus (61). No a práve jemu sa podaril poriadny trapas. Krstného otca CD, nášho prezidenta Andreja Kisku (51), totiž neúmyselne premenoval. Humorista uviedol na pódium našu hlavu štátu ako ALEXANDRA Kisku.

Utorkový večer sa niesol v znamení hudby! Zlatý slávik Richard Müller totiž v uplynulých dňoch vydal druhý album s názvom Hlasy 2, na ktorom spolupracoval s vokálnou skupinou Fragile. Spevák uviedol novinku do sveta v jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy. Pomáhal mu pri tom známy český zabávač Jan Kraus, ktorý bol moderátorom večera. 

No a práve jemu sa podarilo vyrobiť si úsmevný trapas. Krstného otca albumu, nášho prezidenta Andreja Kisku, totiž neplánovane premenoval. „Privítajme na pódiu prezidenta Slovenskej republiky Alexandra Kisku,“ zahlásila česká televízna hviezda. Jeho chybu si prítomní hostia hneď všimli, pretože v sále nastal odrazu hlasný šum.

To už Kraus nahodil kyslý výraz tváre a hoci by mnohí čakali, že sa mu z nepríjemnej situácie podarí vtipne vykorčuľovať, známy Čech prekvapivo zvolil mlčanie. V momente sa pozrel do poznámok, aby zistil, kde sa stala chyba. Celú situáciu napokon zachránil duchaprítomný Richard Müller, ktorý moderátora opravil a na prešľape sa aj s Andrejom Kiskom zabavili. 

Krst nového albumu známeho slovenského speváka však nebol výnimočný len vďaka spomínanému faux pas, ale aj preto, že historicky prvýkrát krstil hudobné CD prezident SR. Zaujímavosťou tiež je, že tak urobil naozaj symbolicky - vínom odrody Müller Thurgau. 

Nové 3CD - Richard Müller a Fragile - Hlasy 2 je v predaji od 20. septembra. Nájdete ho exkluzívne iba v iPark.sk>>

Lístky na celoslovenské turné Hlasy 2 v sieti predpredaj.sk>>

Sledujte TOPKY TV: Zábery z krstu nového albumu Richarda Müllera.

Krst albumu Hlasy 2 Richarda Müllera

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Richardom Müllerom o novom trojalbume Hlasy 2.

Rozhovor s Richardom Müllerom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu