Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Neskutočne odvážna Drobová: Na večierku prekvapila v »nahých« šatách! A čo ďalšie?

Gabriela Drobová dorazila na podujatie vo vyzývavých šatách. Zobraziť galériu (18)
Gabriela Drobová dorazila na podujatie vo vyzývavých šatách.

BRATISLAVA – Sexi, sexi, sexi! Riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová (40) sa v utorok večer objavila na modelingovej súťaži Schwarzkopf Elite Model Look 2014 v Prahe, kde bola medzi prítomnými hosťami doslova neprehliadnuteľná. Aj ostatné dámy sa však snažili zaujať. Ako sa na podujatie vyfintili?

Tomu sa hovorí odvaha! Hoci šéfka Fashion TV Gabriela Drobová tento rok oslávila štyridsať rokov, vek jej neubral na guráži. Dôkazom toho môže byť aj jej utorkový dráždivý outfit, ktorý predviedla na prestížnej modelingovej súťaži Schwarzkopf Elite Model Look 2014. Blondínka si obliekla červené čipkované šaty, ktoré odhaľovali nečakane veľa.

„Hoci boli rafinované, boli spravené tak, aby nebolo nič vidno. Zahaľovali to, čo malo zostať skryté. Boli veľmi pohodlné a cítila som sa v nich naozaj dobre. Nemalo mi byť čo vidieť,“ domnievala sa riaditeľka, ktorej však miestami vykuklo aj okolie bradavky. „Šaty mi vyberal partner a ja sa chcem v prvom rade páčiť jemu,“ dodala blondínka, ktorá si svoju extravagantnú priesvitnú róbu po skončení súťaže prezliekla. Na nasledovnú párty prišla v menej vyzývavom modeli.

Do klubu zvolila decentnejšie čierne šaty s kožušinou, aby si, ako nám povedala, nezničila dlhú vlečku. Na večierku nechýbali ani ďalšie známe osobnosti. Pozrite si v našej galérii, aké róby si dámy na slávnostný večer obliekli>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu