Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zomrel kamarát slovenských celebrít: V tomto vraku vyhasol jeho život!

Podnikateľ Michal (†30) zomrel pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v bratislavskej Petržalke. Zobraziť galériu (9)
Podnikateľ Michal (†30) zomrel pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v bratislavskej Petržalke. (Zdroj: odťahovka.sk, policia, facebook)

BRATISLAVA - Smutná udalosť! V utorok krátko po pol druhej popoludní sa v bratislavskej Petržalke stala vážna dopravná nehoda. Život 30-ročného muža vyhasol v luxusnom BMW, ktoré v plnej rýchlosti narazilo do zvodidiel na Einsteinovej ulici. Táto správa nepríjemne zasiahla viaceré slovenské celebrity. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, išlo o podnikateľa Michala K., ktorý bol ich veľmi dobrým kamarátom.

V utorok krátko po pol druhej popoludní v bratislavskej Petržalke vyhasol život mladého človeka. 30-ročný podnikateľ Michal K. zahynul počas dopravnej nehody, keď jeho luxusné BMW v plnej rýchlosti narazilo do zvodidiel. Smutná správa o jeho smrti sa dotkla aj viacerých známych tvárí, ktoré sa s ním poznali osobne. 

Veľmi ťažké chvíle po smrti blízkeho kamaráta prežíva v týchto dňoch aj slovenský raper Majk Spirit. Svoj smútok vyjadril na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnil aj fotku s nebohým priateľom. „Miško môj, brat môj, budeš nám chýbať. Odpočívaj v pokoji,“ podelil sa o svoje pocity s fanúšikmi hudobník. 

Tragédia zasiahla aj Michala Nemtudu, ktorý sa s podnikateľom pravidelne stretával a mnohí dokonca tvrdili, že sa kamaráti na seba podobajú. „Dnes plače nebo pre teba,“ napísal skormútený herec. Svojmu priateľovi venoval hneď niekoľko statusov na sociálnej sieti Facebook. „Stále budeš moja alebo ja tvoja dvojička. R.I.P.“ uverejnil neskôr Nemtuda na svojom profile. 

Čoraz žiadanejšieho mladého režiséra sme v tejto súvislosti oslovili, aby si na Michala zaspomínal. „Aj pred dvoma rokmi sa mi zabil kamarát. Ja si myslím, že tu nie je o čom. Ľudia si už asi pospájali, čo sa stalo. Som akurát v aute a ešte o tomto rozprávať. To nie...,“ povedal nám so smútkom v hlase mladý umelec, ktorého strata tohto človeka zjavne veľmi zasiahla. 

Na Instagrame sa k smrti blízkeho kamaráta vyjadrila aj speváčka Tina. „Veľmi prosím všetkých ľudí vo svojom blízkom okolí, aby žili tak, aby sme sa fakt pravidelne každý rok nemuseli lúčiť minimálne s dvomi z nás. RIP Kiki,” apelovala Martina Csillaghová na všetkých, aby si na cestách dávali pozor.

Nepríjemná udalosť zasiahla aj speváčku a herečku Dášu Mambu Šarköziovú, ktorá sa rozhodla svojim priateľom na sociálnej sieti napísať pár slov. „Na margo včerajšej udalosti. Existuje len teraz. Žiadne zajtra alebo potom. Teraz si tu, za hodinu už tu byť nemusíš. Ľudia v dnešnej chorej dobe odchádzajú veľmi skoro. Ži a miluj naplno. Každú sekundu... Môže byť posledná. Niekedy veci proste nestihneš povedať. Ľúbim vás, ďakujem, že vás mám živých a zdravých okolo seba,“ odkázala svojim kamarátom a fanúšikom známa tmavovláska. 

Podnikateľ Michal K. bol veľmi dobrým kamarátom mnohých slovenských celebrít.
Zobraziť galériu (9)
Podnikateľ Michal K. bol veľmi dobrým kamarátom mnohých slovenských celebrít.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu