Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kormúthová po vyhadzove z verejnoprávnej RTVS: Rozpredáva šatník!

Kristína Kormúthová na Facebooku rozpredáva svoje oblečenie. Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová na Facebooku rozpredáva svoje oblečenie. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Má niekto záujem?! Kristína Kormúthová (28) bola v uplynulých mesiacoch v centre pozornosti kvôli facebookovému statusu s rasistickým podtónom. Zaň dostala vo verejnoprávnej RTVS okamžitú výpoveď. Aktuálne na seba moderátorka strháva pozornosť opäť. A znovu prostredníctvom sociálnej siete. Tentokrát však dáva do pozornosti svoj šatník, z ktorého časť sa rozhodla rozpredať. Ako tmavovláska informuje, polovicu zo zarobeného venuje na charitu - dvom hendikepovaným ženám.

Nie je to tak dávno, čo Kristína Kormúthová dostala výpoveď vo verejnoprávnej RTVS. Na svedomí to malo jej vyjadrenie na sociálnej sieti Facebook. A hoci sa od žiadnej inej slovenskej stanice nedočkala pracovnej ponuky, pomerne rýchlo dostala ďalšiu šancu. Tá sa naskytla od majstrovských hokejbalistov z Nitry, ktorým tmavovláska robí v súčasnosti hovorkyňu. 

Ako sa aktuálne zdá, napriek ťažkému životnému obdobiu exmoderátorka nezabúda myslieť aj na tých, ktorých osud skúša ešte ťažšie. Na svojom internetovom profile, ktorý pre televíznu tvár znamenal koniec kariéry, totiž v týchto dňoch rozpredáva vlastný šatník. Ak by sa zbavila všetkých ponúkaných kúskov, mohla by si prilepšiť o pekných 892 eur.

No Kormúthová to nerobí preto, že by trpela finančnými problémami - naopak, chce pomôcť tým, ktorí to potrebujú viac ako ona. Polovicu získanej sumy, teda 446 eur, totiž odovzdá na charitatívne účely. „Päťdesiat percent z výťažku poputuje dvom hendikepovaným dievčatkám zo Spišskej Novej Vsi - sestrám Froncovým. Budúci týždeň ich osobne navštívim,“ napísala exšporťáčka na Facebooku. Tak snáď sa jej podarí predať toho čo najviac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu