Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Legenda Hasselhoff už na Slovensku: Sú tu naozaj krásne ženy!

David Hasselhoff dorazil do Bratislavy vo štvrtok. Zapózoval si pred legendárnym autom. Zobraziť galériu (7)
David Hasselhoff dorazil do Bratislavy vo štvrtok. Zapózoval si pred legendárnym autom. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Legendárny David Hasselhoff (61) včera dorazil do Bratislavy. Už dnes večer sa totiž predstaví spolu s ďalšími hviezdami 80. a 90. rokov na unikátnej akcii v Orechovej Potôni. Čo hovorí herec na naše hlavné mesto a slovenské ženy?

Herec David Hasselhoff, ktorý sa v 80. rokoch preslávil ako Michael Knight v seriáli Knight Rider, či ako plavčík Mitch Buchannon z Baywatchu, vo štvrtok dorazil na Slovensko. Dnes má totiž namierené do Orechovej Potône, kde sa spolu s ďalšími legendárnymi hviezdami 80. a 90. rokov predstaví na jedinečnej akcii Celebrate the 80‛s & 90‛s with The Hoff. Tam samozrejme nebude chýbať ani replika hovoriaceho auta KITT. 

Krátko po príchode do Bratislavy poskytol herec rozhovory slovenským médiám. V nich okrem iného prezradil aj to, ako vníma našu malú krajinu. „Veľa rokov som sledoval koalíciu v Česku a Slovensku. Spieval som v Nemecku pesničku Freedom a moji fanúšikovia boli vtedy aj odtiaľto. Jeden z nich mi ozrejmil fungovanie Československa. Som rád, že vidím Bratislavu a aká je krásna. Sú tu najkrajšie ženy. Byť tu je pre mňa výnimočné. Ostanem tu pár dní. Je to naozaj krásne mesto,“ povedal pre denník Plus jeden deň Hasselhoff. 

Televízna hviezda si pred novinármi zaspomínala aj na obdobie, keď sa dozvedela, že bude hrať v seriáli Knight Rider. „Volal som otcovi s tým, že zo mňa bude nový James Bond, že budem jazdiť na hovoriacom aute. On sa ma opýtal, či som pil,“ pobavil prítomných herec, ktorému otec zároveň odporučil, že keď dovtedy nepil, nech s tým teda začne. No keby vedel, ako to dopadne, zrejme by tie slová z úst nikdy nevypustil. David totiž v roku 2002 skončil na protialkoholickom liečení. Dnes je však už v poriadku a teší na sa zaujímavé vystúpenie na Slovensku. 

Lístky na na piatkový večer, počas ktorého okrem Hasselhoffa vystúpia aj legendárne hviezdy ako Samantha Fox, Vengaboys, Rich Astley, 2 Unlimited či DJ Sash, sú beznádejne vypredané. Vstupenky na sobotu a nedeľu si však ešte stále môžete kúpiť v sieti predpredaj.sk. Kliknite sem>>

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu