Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slováci sa opäť predviedli: Spoveď majiteľa legendárneho Kitta, tie hyeny ho zničili!

Kitt musel byť strážený vo dne v noci, no aj tak to nezabránilo vandalom, aby ho poškriabali Zobraziť galériu (15)
Kitt musel byť strážený vo dne v noci, no aj tak to nezabránilo vandalom, aby ho poškriabali (Zdroj: archív Jaroslava Karabína)

ORECHOVÁ POTȎŇ - Každý túži po tom, aby sa splnili jeho sny. Jaroslavovi Karabínovi sa splnil. Majiteľ legendárneho hovoriaceho auta Kitt zo seriálu Knight rider, v ktorom hlavnú úlohu hral svetoznámy David Hasselhoff, bol svedkom epického stretnutia. Seriálový Michael si po rokoch opäť sadol na kožené sedadlo bývalého kolegu Kitta, a Jaroslav mohol byť pritom. Tento okamih však zatienili škaredé udalosti nasledujúcich hodín.

Ľudia sú totiž nenásytní, čo dokázali svojím správaním práve na akcii Celebrate the 80's & 90's with The Hoff organizovanej Slovakia Ringom v Orechovej Potôni. Už v piatok totiž stihli sklamanému a nešťastnému Jaroslavovi poškriabať jeho vzácneho „priateľa“, čo ho riadne mrzí.

Na doškriabaného a opľutého
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: archív Jaroslava Karabína)

„Tak koho by to nemrzelo. V podstate som sedem nocí nespal, celý čas sme pri ňom stáli, vždy ja alebo niekto. Ani koncert som si poriadne neužil, ľudia sú hyeny. Cez víkend som už potom, samozrejme, odmietol tam ostať. Boli tam samí opití ľudia, robili výtržnosti. Jeden z nich dokonca preskočila ohradu a keď som ho šiel vyhodiť, tak mi opľul auto!“ rozhneval sa majiteľ dielne, v ktorej sa vylepšujú autá.

Ktt musel byť strážený
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: archív Jaroslava Karabína)

„Aj organizátorov to veľmi mrzelo, snažili sa mi to vynahradiť. Dali mi poukážky, že si môžem prísť kedykoľvek zajazdiť na okruh. Dali mi aj fotku s Davidom Hasselhoffom a tričko s jeho podpisom, nejaké kľúčenky. Aj na Slovakia Ringu utrpeli veľké škody, povedali, že v živote také problémy nemali. Ľudia im zničili mantinely, povytŕhali stoličky, postriekali im steny a nejaké veci. Nebola to naša chyba, ani organizátorov, to je proste mentalita ľudí,“ opisuje smutne Jaroslav.

Kitt a Michael opäť spolu

„Nebol som sám, aj iným poškodili autá, známemu z Čiech, ktorý má napodobeninu Kitta, skákali ľudia do cesty, keď odchádzal a sadali si mu na kapotu. Viacerí mali poškriabané autá. Oprava ma bude stáť 300 – 400 eur,“ trpko dodal nadšenec legendárneho kúsku seriálovej histórie. Počínanie návštevníkov možno označiť za hanebné. Vďaka nim sa Slováci opäť raz zapísali do povedomia vo svete negatívne.

Na doškriabaného a opľutého
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: archív Jaroslava Karabína)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu