Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slovensko spoznalo najkrajšieho chlapa: Obdivovala ho Heringhová i Drobová!

Mr. Manhunt 2014 sa stal Bratislavčan Adam Bardy. O jeho víťazstve rozhodla aj Gabriela Drobová (vľavo). Mužskou krásou sa prišla pokochať napríklad aj Andrea Heringhová. Zobraziť galériu (43)
Mr. Manhunt 2014 sa stal Bratislavčan Adam Bardy. O jeho víťazstve rozhodla aj Gabriela Drobová (vľavo). Mužskou krásou sa prišla pokochať napríklad aj Andrea Heringhová. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Toto je Miss, teda Mr. Manhunt 2014! Uplynulý piatok si na svoje prišli prevažne ženy. V hlavnom meste sa totiž konalo finále mužskej súťaže krásy. Najkrajším mládencom pre rok 2014 sa stal 20-ročný Bratislavčan Adam Bardy. Rozhodla o tom aj riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová (40), ktorá sedela v odbornej porote. Sexi mužskými telami sa prišla pokochať aj expartnerka Borisa Kollára (48), Andrea Heringhová (33).

Piatkový večer a niesol v znamení krásy! Nehodnotila sa však tá ženská, ako už býva zvykom... Na bratislavskom Tyršovom nábreží sa totiž konala súťaž Mr. Manhunt, v ktorej o titul najkrajšieho muža roka 2014 zabojovalo dokopy 10 fešákov z celej republiky. Zvíťaziť chcel každý z nich, no prvenstvo mohol získať len jeden. Z titulu sa napokon radoval 20-ročný Bratislavčan Adam Bardy, ktorý bude našu krajinu reprezentovať na svetovom finále v Pekingu.

Rozhodla o tom prevažne ženská porota, v ktorej nemohla chýbať moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu a zároveň Fashion TV Soňa Skoncová, bývalá markizáčka Marianna Ďurianová, speváčka Patrícia Vitteková, či riaditeľka spomínanej módnej televízie Gabriela Drobová. 

Pokochať sa mužskou krásou prišla aj matka dvoch detí Borisa Kollára Andrea Heringhová. Tú na podujatí sprevádzal dobrý kamarát, manažér Adriany Sklenaříkovej, Miro Šimonič. Fotografie z podujatia nájdete v našej GALÉRII>>

Víťazom súťaže Mr. Manhunt 2014 sa stal Adam Bardy (20). Bratislavčan vysoký 188 cm je absolventom Akadémie ozbrojených síl.
Zobraziť galériu (43)
Víťazom súťaže Mr. Manhunt 2014 sa stal Adam Bardy (20). Bratislavčan vysoký 188 cm je absolventom Akadémie ozbrojených síl.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu