Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nenalíčená jojkárka pred kamerami: Fúha, to je ale rozdiel!

Alexandra Orviská sa objavila pred kamerami bez mejkapu. Neskôr sa pýšila dokonalým líčením na sociálnej sieti. Zobraziť galériu (6)
Alexandra Orviská sa objavila pred kamerami bez mejkapu. Neskôr sa pýšila dokonalým líčením na sociálnej sieti.

BRATISLAVA – Toto chcelo odvahu! O jojkárke Alexandre Orviskej (30) možno pokojne hovoriť ako o výraznej žene. Svojím konaním už párkrát dokázala, že má rada výzvy a na jednu sa nechala nahovoriť aj pred pár dňami. Pred televízne kamery sa totiž posadila bez štipky mejkapu. A na to by si veru trúfla zrejme máloktorá žena.

Hoci sa zvykne hovoriť, že milovaná žena je najkrajšia hneď po prebudení, mnohé zástupkyne nežného pohlavia s touto teóriou nesúhlasia. Dokonalý mejkap a líčidlá sú tak bežnou súčasťou ich každodenného života. V prípade dám pohybujúcich sa v našom šoubiznise sú dokonca akousi nevyhnutnosťou.

Na upravený zovňajšok si potrpí aj Alexandra Orviská, ktorá ale včera prekvapila nejedného diváka jojkárskeho Top Staru. V relácii sa totiž objavila reportáž o tom, ako správne líčiť nedokonalú pleť. Úlohy modelky sa zhostila práve spomínaná redaktorka.

Do kresla sa Alexandra posadila úplne odlíčená a pred kamerami tak ukázala svoju prirodzenú tvár. Krátko po nakrútení príspevku sa však nezabudla svojim priateľom pochváliť fotografiou s dokonalým mejkapom. A to už bol naozaj iný pohľad. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu