Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kam zmizol Juraj Mokrý? A prečo si vymýšľa hlúposti?!

Juraj Mokrý sa pripomenul v reklame, na televízne obrazovky návrat zrejme nechystá. Zobraziť galériu (7)
Juraj Mokrý sa pripomenul v reklame, na televízne obrazovky návrat zrejme nechystá.

BRATISLAVA - Bez práce nie sú koláče! A vie to aj Juraj Mokrý (36), ktorý si po skončení jojkárskej relácie Nakupuje vám to najnovšie privyrobil v reklame. Je však ťažké zistiť, čím sa okrem toho aktuálne živí. Samotný zabávač o tejto téme odmieta hovoriť vážne. Na otázky zásadne odpovedá svojsky. Prečo?

V súvislosti s Jurajom Mokrým sa v médiách objavujú články o jeho sporoch s expartnerkou Dianou Mórovou ohľadom spoločného bytu či syna Quida. Často obsahujú aj skutočne obsiahle zabávačove vyjadrenia. Iné to je, keď príde reč na jeho prácu. 

Naposledy sa Juraj objavoval na Jojke v krátkej relácii Nakupuje vám to. V decembri však bola odvysielaná posledná časť tohto programu. Aktuálne sa herec a moderátor pripomína v reklame známej softvérovej firmy. Oživuje v nej svoju popularitu z čias, kedy v Markíze pôsobil ako televízna rosnička. Komerčné video je nakrútené štýlom predpovede počasia, ktorá hlása, že v suchu budú všetci tí, ktorí použijú výrobky danej spoločnosti. 

V tejto súvislosti sa ale vynára otázka, čím ďalším si Mokrý zarába na každodenné živobytie. „Skúšame s ochotníkmi v Žabokrekoch divadelnú hru Žeriavkove dobrodružstvá,” odpovedal svojským štýlom na našu otázku o prípadných pripravovaných projektoch. Podobne reagoval aj v minulosti. Topky.sk pátrali po tom, prečo sa pracovnej téme vyhýba takýmto spôsobom. Podľa toho, čo sme v Jurajovom okolí zistili, návrat na obrazovky v jeho plánoch nefiguruje a momentálne je spokojnejší mimo televíznej brandže. Čomu konkrétne sa venuje, sme sa však nedozvedeli. 

Podobne sa už ale spred očí slovenských divákov vytratila aj moderátorka Andrea Vadkerti. Tá po odchode z TA3 rozbehla vlastné projekty - venuje sa koučovaniu, mediálnym tréningom a spolupracuje so zahraničnými televíziami. Zmenu si nevie vynachváliť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu