Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rozborilova pretvárka? Namiesto splneného sna len poníženie a klamstvo!

Je Vilo Rozboril anjel? Podľa Miriamy sa pretvaruje. Zobraziť galériu (6)
Je Vilo Rozboril anjel? Podľa Miriamy sa pretvaruje.

BRATISLAVA - Má dve tváre?! Vilo Rozboril (47) je u mnohých ľudí zapísaný ako anjel bez krídel. Nemyslia si to však o ňom všetci. Do redakcie sa nám ozvala čitateľka Miriama (25), ktorej moderátor spolu so svojím štábom začal plniť sen. Po prvom dni nakrúcania sa však po nich zľahla zem. A tmavovláske zostali len nepríjemné spomienky. Po zlých skúsenostiach s exmarkizákom sa cíti oklamaná a ponížená. Čo na to bývalá tvár zo Záhorskej Bystrice?

Spoliehala sa na nich! Miriama z východu Slovenska je jednou z tých, ktorí sa so svojím snom obrátili na Modré z neba. Po pôrode dcérky totiž výrazne pribrala a s takmer 40 kilami navyše si sama nevie poradiť. Pred kamerami mala preto dostať tréningového poradcu a chudnúť pod odborným dohľadom. 

Štáb okolo Vila Rozborila k nej prišiel vo februári - až po moderátorovom odchode z Markízy. Materiál chceli zrejme použiť do novej relácie pre televíziu Joj. Po prvom dni nakrúcania sa však podľa tvrdení mamičky už nikto neozval. A to aj napriek prísľubu. Zostal jej len pocit horkosti. „Nakrúcali sme v stredu, cez víkend sa mali ozvať, no odvtedy nič. Je smutné, čo mi spravili. Cítim sa ponížená a strápnená aj pred vlastnou rodinou, s ktorou tiež natáčali. A oni sa tvária, akoby sa nič nestalo. Veď zničili len jeden sen. Musela som im poslať fotky v spodnej bielizni, ktoré všetci zo štábu videli. Pre mňa to bolo veľmi trápne, pretože sa hanbím za svoju postavu,povedala nám rozčarovaná Miriama. 

No ako hovorí, najviac ju sklamal práve samotný Vilo Rozboril. Tvrdí totiž, že bývalý markizák ukazoval svoju priateľskú tvár len pred kamerami. „Bol chladný, nekomunikoval so mnou, no akonáhle sa zapli reflektory, akoby ožil a bol kamarát,” prezradila nám tmavovláska. Tá sa pred svojimi blízkymi aj pri nakrúcaní snažila pôsobiť vyrovnane a veselo, no moderátor mal zrejme iný plán. „Keď neboli kamery v izbe, snažil sa mi hrať na city a rozplakať ma. Keď sa mu to podarilo, cez odposluch zavolal kameramana, ktorý točil, ako plačem. A Vilo sa začal pýtať tie isté otázky opäť. Prežívala som to doslova dvakrát,” posťažovala sa východniarka.  

Miriama tak stratila všetky ilúzie o televíznych reláciách a tiež o anjelovi bez krídel. „Teraz už viem, že všetko nie je tak, ako sa na prvý pohľad v telke zdá. Vilo má dve tváre,” uzavrela svoje rozprávanie dvojnásobná mamička. Zhodou náhod krátko po tom, čo nás kontaktovala, sa od členky štábu po vyše mesiaci dozvedela, že v jej príbehu už pokračovať nechcú. 

Topky.sk k tejto téme oslovili aj Rozborila. „U Miriamy sme nakrúcali 12. 2. a následne 13. 2. poslala mail dramaturgii, v ktorom sa vyznáva, že ju mrzí, že počas nakrúcania úprimne nepomenovala dôvody a skutočnosti, ktoré stoja za jej túžbou po zmene, teda tie, o ktorých predtým písala. Na základe toho sme sa rozhodli príbeh pozastaviť,” tvrdí moderátor. „Vo viacerých mailoch píše, akí sme boli ‚počas nakrúcania všetci fajn, Vilo tiež’ a že nám drží palce a bude nás sledovať, jej hodnotenie ma preto prekvapuje,” dodal. Stále však zostáva otázka, prečo trvalo viac ako mesiac, kým Popradčanka dostala vyrozumenie o definitívnom zastavení nakrúcania.

Zaujímavé je, že sťažnosti na správanie Rozborilovho štábu tu boli už v minulosti. Martin, ktorý v jednej z epizód pomáhal plniť sen o rybačke Jánovi Chmelovi, napísal pomerne nelichotivý blog. Opísal dlhé meškanie Vilovho tímu, ich netrpezlivosť a snahu manipulovať. Po neúspešnom čakaní na jesetera totiž údajne vyzvali práve Martina, aby rybu chytil namiesto snívajúceho chlapca - veď strih vyrieši všetko a diváci sa nemusia nič dozvedieť. Podľa tvrdení tohto očitého svedka pokračovali podobné kúsky aj pri obede. Bohatá misa s jedlom pristála na Jánovom stole len pred okom kamery, neskôr ju skonzumoval štáb. Chmel síce informácie poprel, no existuje skutočne dôvod, aby si svedok všetko vymyslel? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu