Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Vašo Mika podľahol svetovému trendu: A čo sú Košice horšie?!

Václav Mika očividne podľahol svetovému trendu. Zobraziť galériu (3)
Václav Mika očividne podľahol svetovému trendu.

KOŠICE – Generálny riaditeľ RTVS Václav Mika (50) nie je žiaden suchár. Potvrdil to napríklad počas tohtotýždňovej návštevy Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, kde sa konala diskusia so študentmi. Po nej sa šéf verejnoprávnej inštitúcie nechal nahovoriť aj na zhotovenie takzvanej selfie fotky, ktorá je aktuálne vo svete mimoriadne populárna.

Václav Mika zavítal počas tohto týždňa na východ Slovenska. V Košiciach totiž absolvoval diskusiu so študentmi Filozofickej fakulty UPJŠ. Tá sa konala v rámci kampane hodnoty verejnoprávnosti, počas ktorej chce šéf RTVS zistiť, ako vnímajú mladí inštitúciu, ktorú spravuje. Témou bola jeho profesijná cesta a taktiež misia verejnoprávnosti.

Na stretnutí panovala príjemná atmosféra. Ako sme sa dozvedeli, študenti viedli s Mikom živé diskusie. Po absolvovaní rozhovorov vznikla na univerzitnej pôde aj skutočne zaujímavá momentka. Generálny riaditeľ totiž spoločne s vysokoškolákmi vytvoril tzv. selfie fotku. „Nie sme síce na Oscaroch, ale v Košiciach. Tak prečo nie selfka?” okomentoval záber Mika, ktorý by mal počas budúceho mesiaca navštíviť univerzitu v Ružobmerku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu