Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Máziková sa slnila s mamou a s mužom: Eva, čo sa tváriš tak kyslo?

Eva Máziková sa počas kávičkovania tvárila akosi kyslo. Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková sa počas kávičkovania tvárila akosi kyslo.

BRATISLAVA - Stalo sa niečo?! Eva Máziková (64) je známa predovšetkým svojou vždy pozitívnou náladou a neutíchajúcim životným optimizmom. No nedávno sa nám ju podarilo nafotiť tak, ako ju zrejme nikto nepozná. Neodmysliteľný široký úsmev sa jej z tváre akosi vytratil - blondínka si totiž vychutnávala kávičku v spoločnosti mamy Anny a manžela Petra s poriadne kyslým výrazom.

Príjemné počasie, ktoré už rozhodne nepripomína zimu, vyhnalo v uplynulých dňoch do ulíc čoraz viac ľudí. Prvé náznaky jari si nedávno nenechala ujsť ani Eva Máziková. Tá sa vybrala spolu so svojou mamou Annou a manželom Petrom na pobrežie Dunaja, kde si vychutnávali teplé slnečné lúče.

No zdanlivú rodinnú idylku akosi kazil blondínkin kyslý výraz tváre. Ten totiž rozhodne nenavodzoval dojem, že by sa známa Slovenka cítila dobre. Žeby jej nechutila kávička? Alebo nemá rada silné slnko? Či dokonca teplo? Ktovie. Dôvodov, prečo sa speváčka sršiaca takmer vždy dobrou náladou a optimizmom tvárila mrzuto, je nespočetne veľa. No zrejme len nemala svoj deň. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu