Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dubasová ako cukrová vata, Lelkesovci zo svadby dcéry rovno na ples!

Sisa a Juraj Lelkesovci prišli na Bratislavský bál len pár hodín po svadbe dcéry Diany. Beáta Dubasová pútala pozornosť v róbe, ktorá pripomínala cukrovú vatu. Zobraziť galériu (23)
Sisa a Juraj Lelkesovci prišli na Bratislavský bál len pár hodín po svadbe dcéry Diany. Beáta Dubasová pútala pozornosť v róbe, ktorá pripomínala cukrovú vatu. (Zdroj: ján zemiar/topky.sk)

BRATISLAVA - Slovenská smotánka sa v sobotu večer stretla v Redute. Tam sa totiž konal už tradičný Bratislavský bál. Pozvanie na túto spoločenskú udalosť prijalo mnoho známych osobností. Medzi nimi aj speváčka Beáta Dubasová (50), ktorá počas večera pútala pozornosť vo svojich cukríkových šatách, či Sisa Lelkes Sklovská (48) s manželom Jurajom (62). Tí na ples dorazili priamo zo svadby riaditeľovej dcéry Diany.

Sobotný večer sa niesol v znamení noblesy. Konal sa totiž už tradičný Bratislavský bál. Prominentnú udalosť si nenechalo ujsť mnoho známych osobností spoločenského života. No medzi tie najvýraznejšie patrila počas večera speváčka Beáta Dubasová. Tá totiž svojou róbou doslova vyrazila dych - na prvý pohľad pripomínala cukrovú vatu. 

Korzet s trblietavými kamienkami, nazbieraná vlnitá sukňa odhaľujúca nohy, či cukríkovoružová farba - presne takto sa interpretka objavila na sobotnom bále. A svojím „Barbie“ outfitom v spoločnosti rozhodne upútala pozornosť. V prípade 50-ročnej dámy je totiž tento typ šiat naozaj nezvyčajná voľba. No povedzme si pravdu, so svojou ukážkovou postavou si tínedžerský idol 80.rokov môže dovoliť aj takéto mladistvé kúsky. 

Pozornosť počas večera pútala aj speváčka Sisa Lelkes-Sklovská s manželom. Párik dorazil na podujatie len pár hodín po svadbe Jurajovej dcéry Diany. Namiesto bujarej svadobnej oslavy sa tak prišli zabaviť do spoločnosti. No nie je to tak, že by známa dvojica dala prednosť bálu pred tmavovláskiným veľkým dňom. Išlo totiž o skromnú svadbu v kruhu najbližších a namiesto veľkej hostiny bol iba slávnostný obed.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu