Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajná razia u jojkárskeho herca: Odvliekli ho v putách kvôli drogám!

Michal Sopko má za sebou poriadne rušnú noc, ktorá bude mať ešte závažné následky. Zobraziť galériu (6)
Michal Sopko má za sebou poriadne rušnú noc, ktorá bude mať ešte závažné následky.

BRATISLAVA - Poriadne si zavaril! Michal Sopko, ktorý účinkoval v jojkárskom seriáli Bratislava - Deň a Noc, má za sebou poriadne rušné chvíle. V utorok v noci bola v petržalskom byte vykonaná policajná razia, pri ktorej ho muži zákona zatkli. Dôvod je ten, že si amatérsky herec vraj popri pôsobení v spomínanom počine privyrábal aj ako drogový díler.

Včera večer zažili obyvatelia panelákov na Černyševského ulici v bratislavskej Petržalke scény ako z filmu. Policajti totiž kvôli drogám vykonávali raziu, pri ktorej zadržali Michala Sopka známeho z obrazoviek televízie Joj. Mladý muž sa údajne živil predajom drog.

„Ide o akciu príslušníkov Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave 5 v spolupráci s príslušníkmi Národnej kriminálnej agentúry P PZ, počas ktorej sme zadržali 27-ročného muža. Vzhľadom na prvotné štádium trestného konania a potrebu vykonania procesných úkonov v súčasnosti bližšie informácie nie je možné poskytnúť,” reagovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

V súvislosti s prípadom sme oslovili aj Michalových kolegov zo seriálu. Chceli sme vedieť, či o týchto jeho aktivitách vedeli. „Ja som s ním neprichádzala príliš do styku. Ale nepovedala by som to na neho. Pôsobil na mňa ako milý chalan,” reagovala Naďa Uličná, známa aj ako advokátka zo Súdnej siene.

Rovnaku otázku sme položili Lukášovi Hoffmannovi, ktorý v minulosti bojoval so závislosťou na drogách a skončil kvôli nim za mrežami celkovo trikrát. „Poviem len toľko, že každý si je strojcom svojho šťastia. Nakrúcanie Bratislava - Deň a noc som bral ako prácu, nejaké extra kamarátske vzťahy tam neboli. Po skončení natáčania sme neboli vôbec v kontakte,” reagoval svalnáč, ktorý v súčasnosti žije usporiadaným životom.

Na hercove údajné drogové aktivity sme sa spýtali aj v Jojke. „S Michalom Sopkom počas natáčania Deň a Noc nebol nikdy žiaden problém. Svoje povinnosti si vždy príkladne plnil,” reagovala hovorkyňa televízie Lucia Kulihová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu