Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kruté bolesti režiséra Trošku: Rýchly prevoz do nemocnice, strach o život!

Obľúbený český režisér Zdeněk Troška skončil v nemocnici s podozrením na infarkt. Zobraziť galériu (4)
Obľúbený český režisér Zdeněk Troška skončil v nemocnici s podozrením na infarkt. (Zdroj: NO GUP)

PRAHA – Nečakané komplikácie! Zdeněk Troška (60), režisér obľúbenej filmovej série Slunce, seno, prežíva v týchto dňoch skutočne ťažké chvíle. V utorok totiž musel byť náhle prevezený do nemocnice s podozrením na infarkt. Hoci sa nepotvrdilo, po opakovaných silných bolestiach skončil umelec opäť v zdravotníckom zariadení.

Zdeněk Troška, obľúbený český režisér musel byť náhle prevezený do nemocnice. Podľa informácií českých médií mala legenda českej kinematografie neznesiteľné bolesti v oblasti hrudníka. „Nedalo sa to vydržať, bolo to niečo hrozné,“ citoval Trošku denník Aha!

S podozrením na infarkt preto tvorca filmovej série Slunce, seno podstúpil niekoľko vyšetrení srdca. Lekári našťastie problémy so životne dôležitým orgánom vylúčili. Ukrutné bolesti sa však po niekoľkých dňoch opäť vrátili v nezmenšenej miere.

Umelec sa preto podrobil kompletným vyšetreniam, podľa ktorých ho pravdepodobne trápi silný zápal pľúc. Túto informáciu vraj nepriamo potvrdil aj sám režisér, ktorý naďalej zostáva v nemocnici a trpí bolesťami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu