Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známe Slovenky šokovali výstrihmi: Prsia, kam sa pozriete!

Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, topmodelka Michaela Kocianová aj modelka Miroslava Luberdová odzbrojovali mužov hlbokými výstrihmi. Zobraziť galériu (16)
Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, topmodelka Michaela Kocianová aj modelka Miroslava Luberdová odzbrojovali mužov hlbokými výstrihmi.

BRATISLAVA - Pošteklili mužské zmysly! Stredajšia charitatívna prehliadka prilákala mnohé známe tváre. Najviac pozornosti medzi nimi pútali missky a modelky. Mnohé totiž zvolili outfity s poriadne hlbokými výstrihmi, čo vyvolávalo dojem, akoby sa pretekali v tom, ktorá bude viac sexi. Dráždivým dekoltom prekvapila napríklad najkrajšia Slovenka roku 2009 Barbora Franeková (24), ktorá sa v takomto odvážnom oblečení doteraz verejne neukázala.

Galéria: FOTOreportáž z charitatívnej módnej šou
Každá iná a predsa... Na charitatívnej módnej šou sa uprostred tohto týždňa stretlo veľa známych tvárí. Medzi hosťami bolo aj množstvo dievčat zo súťaží krásy a ďalších žien venujúcich sa modelingu. Niektoré z nich sa pri výbere oblečenia zhodli na jednom zaujímavom detaile. A  to na hlbokom výstrihu takmer až po pupok.

Páni sa teda mali naozaj kam pozerať. Azda najviac odvážnym oblečením šokovala Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková. Po svojom víťazstve v súťaži krásy pritom pôsobila dosť nevýrazne a hanblivo. Už asi dva roky ale nosí aj sexi kúsky. „Je pravda, že sa už neobliekam tak konzervatívne,” povedala nám k zmene svojho imidžu. Taký dráždivý outfit, ako predviedla v stredu večer, však doteraz ešte verejne neprevetrala.

S takmer nekonečným výstrihom jej zdatne konkurovala aj 1. vicemiss Slovensko 2003 Miroslava Luberdová. V zlatej róbe so zavinovacím efektom určite nebola z tých, ktoré sa dali prehliadnuť. Podobne pútala pozornosť aj modelka Michaela Kocianová. Keby mala len o čosi väčšie vnady, zrejme by si ich v ľahkých šatách pred zrakmi ostatných neustrážila.

Plný dekolt vystavovala aj 1. vicemiss Slovensko Romana Škamlová. Tá sa predviedla v čiernom odeve s komplikovanými prestrihmi, ktoré odhaľovali obrysy jej silikónových pŕs. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu