Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kráska z televízie Nova v nahých scénach: Vedenie hasí prúser!

Karin Krausová - z Televíznych novín do sprchy v Kameňáku. Zobraziť galériu (14)
Karin Krausová - z Televíznych novín do sprchy v Kameňáku.

PRAHA - Vojna kvôli šteklivým obrazom! Pri nakrúcaní štvrtého pokračovania komédie Kameňák sa tvorcovia nevyhli ani nahote. Pikantné je, že bez šiat sa vo filme objavuje aj sympatická Karin Krausová (21), ktorú si diváci môžu pamätať ako reportérku Televíznych novín na Nove. A presne táto česká stanica má aj zmluvu na vysielanie nového počinu. Plánuje ho nasadiť ako trhák v hlavnom vysielacom čase. Na obrazovky však pôjde upravená verzia. Podľa medializovaných informácií sa v snímke neobjavia nahé zábery blondínky. Producent proti tomu protestuje.

Hneď po premiére hádky! Vo štvrtok bolo do kín uvedené ďalšie pokračovanie komédie Kameňák. Keď film ukončí svoju púť po sálach, bude ho vysielať televízia Nova. Tá má však so snímkou menší problém. 

Plány sú totiž také, že Kameňák 4 bude nasadený do hlavného vysielacieho času. Vedeniu sa ale nepáčia scénky s nahotou, a tak sa ich podľa informácií českého denníku Blesk rozhodli vystrihnúť. „Je to bežná prax. Zákon presne upravuje, aký druh obsahu sa nesmie v televízii objaviť pred 22.00. A keď je vo filme nevhodný obsah, musí dôjsť k odstráneniu alebo nahradeniu,” povedal v tejto súvislosti Josef Koukolíček z PR oddelenia Novy. 

Takéto uvažovanie ale nahnevalo producenta Pavla Páska, podľa ktorého sú v iných filmoch aj odvážnejšie scény, ktoré nie sú cenzurované. A hoci počas nakrúcania tvorcovia tvrdili, že v tejto časti vôbec nejde o sex a nahotu, asi to nie je celkom pravda. „Pokiaľ Nova tieto scény vystrihne, zo snímky zostane tak polovica, čiže nič,” vyjadril sa teraz Pásek. 

Zaujímavé je, že v šteklivejších obrazoch sa objavuje aj tvár známa práve z menovanej stanice. Karin Krausová pôsobila istý čas ako reportérka v Televíznych novinách. Svoje vnady vo filme síce neukázala úplne celé, ale vedľa nej stojaca menej hanblivá kolegyňa sa predviedla v plnej kráse. 

Blondínka z Novy účinkuje v scénach, ktoré chce televízia cenzurovať.
Zobraziť galériu (14)
Blondínka z Novy účinkuje v scénach, ktoré chce televízia cenzurovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu