Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markizácka farmárka je v tom: Predzvesťou tehotenstva záhadné znamenia!

Bývalá farmárka Jana Kállayová bude mamičkou. Tehotenstvo jej podľa vlastných tvrdení predpovedali záhadné znamenia. Zobraziť galériu (7)
Bývalá farmárka Jana Kállayová bude mamičkou. Tehotenstvo jej podľa vlastných tvrdení predpovedali záhadné znamenia. (Zdroj: Facebook/archiv J.K.)

BRATISLAVA – Šťastná ako nikdy predtým! Jana Kállayová (27), známa predovšetkým z tretej série markizáckej reality šou Farma, má dôvod na radosť. Nedávno sa totiž dozvedela, že s jej dlhoročným partnerom Jánom (28) čakajú svoje prvé dieťatko. No ešte skôr, ako jej túto správu oznámili samotní lekári, dostávala podľa vlastných slov od osudu rôzne znamenia o blížiacom sa tehotenstve.

A je to vonku! Markizácka farmárka s nezabudnuteľným smiechom, Jana Kállayová, prežíva jedno z najšťastnejších období vo svojom živote. Ako sa nám podarilo zistiť, blondínka je v radostnom očakávaní. Dlhoročnému partnerovi Jánovi už o niekoľko mesiacov porodí prvé dieťatko.

Spočiatku však tehotenstvo sprevádzali veľké obavy. „Prvý mesiac som nemala nijaké nevoľnosti, no pichalo ma v podbrušku, tak som musela ísť na sonografiu. Najprv si lekári mysleli, že to bude mimomaternicové tehotenstvo, no nakoniec všetko skončilo dobre. O týždeň sa bábätko ukázalo už aj na ultrazvuku,“ prezradila nám budúca mamička.

Čakanie na výsledky však bolo hotovým utrpením. „Robili mi testy, aby sme vedeli, či bábätko ostáva alebo ide preč. Bola som z toho smutná, lebo stať sa mamičkou je fajn pocit a myslím, že mám na to už dosť vysoký vek,“ netají farmárka.

No ešte skôr, ako jej šťastnú novinu potvrdili samotní lekári, dostávala podľa vlastných slov od osudu znamenia, ktoré jej tehotenstvo predpovedali. „Keď som bola v druhom týždni, na okno mi priletela holubica. Bola tam veľmi dlho a neodletela, ani keď som bola v jej tesnej blízkosti. Veľmi som sa vtedy rozplakala, myslela som, že ju poslal môj otec. O tri týždne som sa dozvedela, že som tehotná,“ povedala Kállayová.

Len týždeň po tomto stretnutí zamierila do tetovacieho salónu. Bez toho, aby vôbec niečo tušila o tehotenstve, „nechala som si vytetovať na ruku vetu ‚Rodina nadovšetko‘. To som bola v treťom týždni.“ Blondínka má pre svoje prvé dieťatko vybrané už aj mená. „Ak to bude dievčatko, tak sa bude volať May, čo je po japonsky krásna. Ak to bude chlapec, tak bude Kan, čo znamená silný muž,“ uzavrela tému Kállayová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu