Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Boris Kollár na Farme skončil: Chcem byť hodnotnejší človek!

Miroslav Bačo, prezývaný aj statkársky Boris Kollár, v markizáckej reality šou Farma skončil. Osudným sa mu stal duel s Jánom Juhaščíkom. Zobraziť galériu (14)
Miroslav Bačo, prezývaný aj statkársky Boris Kollár, v markizáckej reality šou Farma skončil. Osudným sa mu stal duel s Jánom Juhaščíkom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ďalší z kola von! Miroslav Bačo (30), ktorý má štyri deti s tromi ženami, vďaka čomu získal prezývku farmársky Boris Kollár, strávil v markizáckej reality šou len krátke dva týždne. V sobotňajšom dueli totiž podľahol o 22-rokov staršiemu Svidníčanovi Jánovi Juhaščíkovi (52). Nestačil naňho nielen v pretláčaní, ale ani v pílení dreva. Pobyt na statku mu však zmenil pohľad na život a tvrdí, že po návrate do reality sa z neho stane hodnotnejší človek.

Súťažiaci z markizáckej reality šou Farma majú za sebou ďalší duel. Spočiatku sa síce zdalo, že si koncom týždňa sily zmerajú dve ženy, no vďaka svojmu nezodpovednému správaniu v úlohe sluhu sa do duelu dostal potetovaný multiotecko Miroslav Bačo. Ten si ako svojho oponenta zvolil 52-ročného mamičkinho maznáčika Jána Juhaščíka.

To však nemal robiť. Dobre udržiavaný Svidníčan ho totiž porazil nielen v pretláčaní, ale aj v pílení dreva. Miky, ako ho farmári prezývali, tak musel statok opustiť. „Ťažko sa mi odchádza z prostredia, kde som strávil dva týždne. Tá Farma mi bude chýbať, budem si ju pamätať už počas celého nasledujúceho života. Vnútorne ma zmenila. Už počas tých dvoch týždňov som si začal vážiť veci, ktoré som predtým vnímal ako samozrejmosť,“ povedal tesne po vypadnutí sklamaný Miro, ktorý verí, že po návrate do mesta sa z neho stane hodnotnejší človek.

Na výhru 50 000 eur však môže v tomto momente košický Boris Kollár zabudnúť. A rovnako tak aj na lepšie bývanie, ktoré z výhry chcel svojim deťom zabezpečiť. Na to si bude musieť finančné prostriedky hľadať už iným spôsobom.

VIDEO: Takto sa Miroslav Bačo lúčil s reality šou Farma.

Rozlúčka s Farmou - Miroslav Bačo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu