Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Víťaz Farmy v zajatí polonaháčov: Mário, preboha, čo to máš medzi nohami?!

Mário Drobný si našiel prácu svojich snov. Jeho hlavnou úlohou je dobre vyzerať a predvádzať sa. Vyzerá to však tak, že k dokonalému vzhľadu si dopomáha vypchávkami v rozkroku. Zobraziť galériu (9)
Mário Drobný si našiel prácu svojich snov. Jeho hlavnou úlohou je dobre vyzerať a predvádzať sa. Vyzerá to však tak, že k dokonalému vzhľadu si dopomáha vypchávkami v rozkroku. (Zdroj: Ushuaia)

IBIZA – Užíva si! Víťaz tretej série markizáckej reality šou Farma Mário Drobný (21) si našiel prácu svojich snov. Do redakcie nám totiž dorazili fotky, ktoré zachytávajú svalnáča v plnom pracovnom nasadení. Obkolesený polonahými mladíkmi v miniatúrnych plavkách sa celé dni kúpe a predvádza. Jeho hlavnou úlohou je totiž vyzerať dobre a vytvárať tak podniku imidž. No zdá sa, že on a jeho kolegovia si k dokonalému vzhľadu dopomáhajú rôzne - aj vypchávkami v rozkroku.

Vystavuje svoje telo na obdiv! Mário Drobný sa dostal do povedomia verejnosti najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma, ktorú napokon aj vyhral. Jeho plány do budúcnosti boli v tom čase naozaj smelé – chcel sa presadiť ako moderátor či herec. Keď však ponuky od televízií neprichádzali, rozhodol sa zo Slovenska odísť. Ako sme vás už v minulosti informovali, svoje šťastie skúša ako model v Španielsku.

Vypracovaný Herkules je na ostrove Ibiza už vyše mesiaca a zjavne sa mu darí. Do redakcie nám totiž dorazili fotky, ktoré ho zachytávajú v plnom pracovnom nasadení. Bývalý farmár si zarába svojím takmer úplne holým telom. A od roboty sa naozaj nepretrhne.

Skromné plavky, namaľované oči, ale aj nahota či kožené kostýmy - to všetko bolo vidieť na otváracej párty jedného z hotelov na ostrove. Medzi mnohými exotmi ste počas víkendu mohli stretnúť aj Trnavčana a jeho polonahých kolegov. Podľa snímok by sa pokojne dalo hovoriť, že si našiel svoj džob snov. Jeho hlavnou pracovnou náplňou je totiž usmievať sa, predvádzať sa a najmä vyzerať dobre. To posledné si opálení mladíci v miniatúrnych plavkách evidentne zobrali k srdcu. Zdá sa totiž, že k plnším rozkrokom si dopomohli vypchávkami. Alebo nie?!

Mário a jeho kolegovia vyzerajú, akoby si rozkroky špeciálne vypchávali.
Zobraziť galériu (9)
Mário a jeho kolegovia vyzerajú, akoby si rozkroky špeciálne vypchávali.  (Zdroj: internet)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu