Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zvrat v živote moderátorky Majeskej: Po trápení najkrajší dar!

Moderátorka Jana Majeská sa pýši rastúcim bruškom. Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Jana Majeská sa pýši rastúcim bruškom.

BRATISLAVA – Má dôvod na radosť! Zhruba pred rokom prežívala moderátorka Jana Majeská (39) náročné a bolestivé chvíle. V piatom mesiaci tehotenstva totiž náhle prišla o bábätko, ktoré nosila pod srdcom. Už nejaký čas sa však bruško sympatickej blondínky znova zväčšuje, na tvári jej žiari spokojný úsmev. Blondínka je opäť v radostnom očakávaní.

Pred pár dňami si moderátorka Jana Majeská užívala slnečné chvíle spoločne s manželom Ivanom a dcérkou Biancou na prechádzke v jednej z bratislavských záhrad. Blondínka priam žiarila šťastím a pohľad na jej zaguľatené bruško prezrádzal, čo je hlavným dôvodom jej radosti. Tvár verejnoprávnej televízie je totiž v požehnanom stave.

Ako nám Jana prezradila, momentálne je v piatom mesiaci tehotenstva. „Tešíme sa. Je to to najkrajšie, čo sa žene môže stať,“ povedala nám moderátorka, keď sme sa s ňou spojili. Pohlavie bábätka budúca mamička ešte zatiaľ nevie. „Necháme sa asi prekvapiť,“ dodala Majeská, ktorá si polepšila aj v pracovnej oblasti. Z Regionálneho denníka vysielaného na verejnoprávnej Dvojke sa totiž presunula na Jednotku do spravodajstva vysielaného o 12:00 a o 16:30.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu