Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárky na večierku: Jedna ukázala nohavičky, druhá nového chlapa!

Moderátorku Stanislavu Pavolovú (vľavo) zradila krátka sukňa. Herečka Michaela Szöcsová ukázala v spoločnosti svojho nového priateľa Ivana.
Zobraziť galériu (31)
Moderátorku Stanislavu Pavolovú (vľavo) zradila krátka sukňa. Herečka Michaela Szöcsová ukázala v spoločnosti svojho nového priateľa Ivana.

BRATISLAVA – Vyrazili si za zábavou! Pondelkový večer patril v luxusnom bratislavskom hoteli siedmemu ročníku podujatia Noc splnených prianí. Charitatívna akcia spojená s atraktívnym kultúrnym programom prilákala viacero známych tvárí. Napríklad nedávno rozvedenú herečku Michaelu Szöcsovú (24), ktorá verejnosti po prvýkrát ukázala nového priateľa. O pikantnejšie odhalenie sa však postarala moderátorka Stanislava Pavolová (31). Tá si vo chvíľke nepozornosti neustrážila krátku sukňu a vykukli jej nohavičky.

V pondelok večer sa konal v poradí už siedmy ročník podujatia Noc splnených prianí. Obdarovaný bol tentokrát devätnásťročný Martin Opát, ktorý dostal nový elektrický invalidný vozík. Organizátori si však pre neho pripravili aj prekvapenie v podobe stretnutia s hokejistami HC Slovan Bratislava. Čerešničkou na torte bol mini koncert Vaša Patejdla a skupiny Tublatanka.

Pestrý kultúrny program si užívala aj herečka známa napríklad z jojkárského seriálu Pod povrchom Michaela Szöcsová. Tá vyzerala spokojne a šťastne aj napriek tomu, že sa len koncom marca rozviedla. S exmanželom Tomášom Horváthom im to vraj vo vzťahu prestalo fungovať po troch mesiacoch spolužitia. Michaela sa už v čase rozvodu netajila tým, že je zadaná. Svojho súčasného priateľa však ukázala verejnosti až v pondelok večer. „Sme spolu trištvrte roka a spoznali sme sa pri práci. Volá sa Ivan,“ povedala nám Szöcsová, keď sme ju oslovili.

Bez pánskeho sprievodu si však vyšla do spoločnosti Stanislava Pavolová. Tá sa nahodila do čiernych minišiat, v ktorých vynikli jej štíhle nohy. Vo chvíľke nepozornosti však šarmantná blondínka ukázala viac, než chcela. Napokon, biele nohavičky v kombinácii s čiernym outfitom doslova svietili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu