Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas v jojkárskych Novinách: Barmošová sa smiala na kolegovi!

Lucii Barmošovej bolo pri Pavlovi Michalkovi naozaj veselo. Zobraziť galériu (9)
Lucii Barmošovej bolo pri Pavlovi Michalkovi naozaj veselo.

BRATISLAVA - Nezvyčajné spravodajstvo! Jojka sa so svojou vysielacou štruktúrou rozhodla sčasti prispôsobiť šampionátu. Preto počas účinkovania slovenskej reprezentácie vysiela Noviny skôr. V ich bežnom čase v prípade večerného zápasu nasadzuje tzv. mixovanú reláciu. V nej sedí za stolíkom jeden človek z Krimi Novín a jeden z hlavných správ. Vo štvrtok to boli Pavol Michalka (34) a Lucia Barmošová (30). Mužská časť dvojice však nepredviedla taký výkon, aký by sa očakávalo. Výsledok? Kolegove brebty blondínku rozosmiali v priamom prenose.

Pár chybičiek! Vo štvrtkovej spravodajskej relácii sa vedľa seba nezvyčajne posadili Pavol Michalka a Lucia Barmošová. Išlo o špeciálne vydanie - akýsi mix Krimi Novín a hlavných správ, keďže kvôli hokeju boli tieto programy posunuté na skorší čas.

Michalka však nezačal úplne dobre. Hneď v úvode sa mu podarilo zabreptať. To ho trochu vyhodilo z konceptu a s miernou nervozitou nazeral do papierov. Jeho zahlásenie v úvode vysielania teda nebolo príliš suverénne.

Záver sa však niesol v podobnom duchu. Pavlovi sa podarilo vytvoriť vetu, v ktorej koniec nenadväzoval na začiatok. „Dnes vás však ešte ostaňte s Jojkou, oplatí sa,” A práve toto bola zrejme tá pomyselná posledná kvapka. Lucia Barmošová to už nevydržala a rozosmiala sa. Záver relácie vyzeral tak, že obaja moderátori pôsobili, akoby účinkovali v zábavnom formáte.

„To je čaro živého vysielania,” komentoval to Michalka, keď sme ho oslovili. Zo svojho menšieho zlyhania si však ťažkú hlavu nerobí. „Keď máte pri sebe peknú a šikovnú ženu, chcete ukázať, že ste chlap, že to viete. A just to nevyjde. Mali sme dlhý deň a bolo to také občerstvenie. Našťastie sa to nestalo v strede vysielania alebo pri nejakej smutnej správe,” dodal k vtipnému záveru spravodajskej relácie.

VIDEO: Pavol Michalka a Lucia Barmošová v špeciálnom vydaní Novín

Noviny JOJ - Michalka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu