Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Andrea Pálffy-Belányi zmenila imidž: Je za tým nový chlap?!

Andrea Pálffy-Belányi sa rozhodla pre zmenu účesu. Čelo jej najnovšie zdobí ofinka. Zobraziť galériu (10)
Andrea Pálffy-Belányi sa rozhodla pre zmenu účesu. Čelo jej najnovšie zdobí ofinka.

BRATISLAVA – Vynovená a spokojná! Moderátorka jojkárskych Novín o 12:00 Andrea Pálffy-Belányi (37) sa včera prihovárala televíznym divákom s novým imidžom. Čelo jej najnovšie zdobí krátka ofina, ktorú si brunetka pochvaľuje. Vo všeobecnosti sa zvykne hovoriť, že ženy menia účes, ak sa v ich živote objaví nový chlap. A tak sme zisťovali, či toto tvrdenie platí aj v prípade bývalej partnerky hokejistu Žigmunda Pálffyho (40).

Je iná! Široký úsmev je už u Andrey Pálffy-Belányi neodmysliteľnou súčasťou. V závere tohto týždňa to však bolo niečo úplne iné, čo pútalo pozornosť televíznych divákov Novín o 12:00. Jojkárska moderátorka sa totiž pochválila novým účesom.

„Nad nejakou zmenou som uvažovala už dlhšie, ale práve dnes sme si s maskérkou povedali, že to teda cvakneme,“ povedala nám Andrea, keď sme sa s ňou v súvislosti s novým strihom vlasov spojili. „Pri pohľade do zrkadla je to dobré, ale ešte som nevidela, ako to vyzerá na obraze. Musím si to pozrieť v archíve,“ dodala moderátorka, ktorá od okolia dostáva zatiaľ samé pozitívne reakcie.

Keďže sa zvykne hovoriť, že za novým účesom treba u žien hľadať nového muža, zisťovali sme, či to platí aj u tmavovlásky. „Asi sú aj výnimky, kedy to neplatí. A ja som toho príklad,“ reagovala so smiechom Bellányiová. Tá si svoje súkromie prísne stráži. Od rozchodu so Žigmundom Pálffym, s ktorým má dcérku Saskiu, sa v spoločnosti so žiadnym iným mužom neukázala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu