Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Takto začínala slovenská modelka: Nežná tvárička, sexi telo!

Michaela Kocianová si s objektívmi fotoaparátov rozumela už v tínedžerskom veku. Zobraziť galériu (7)
Michaela Kocianová si s objektívmi fotoaparátov rozumela už v tínedžerskom veku.

BRATISLAVA – Zmyselná aj v mladosti! Topmodelka Michaela Kocianová (24) nás svojou krásou reprezentuje za hranicami dlhšiu dobu. Prvýkrát uspela už ako šestnásťročná, keď vyhrala súťaž Elite Model Look. Zaujať na svetových mólach pritom nie je vôbec jednoduché, no ako vidno, mladá Slovenka na to mala všetky predpoklady.

Nevinný pohľad, hriešne pózy! Meno Michaely Kocianovej je vo svete módy známe nielen u nás, ale aj za hranicami našej krajiny. Plavovláska totiž žne úspechy už od svojich tínedžerských čias. Dokonca sa stala historicky prvou Slovenkou, ktorá sa objavila na prestížnej šou značky Victoria´s Secret, čo je túžbou nejednej modelky.

Michaela sa nedávno zúčastnila online rozhovoru na portáli feminity.sk, kde ste sa jej pýtali aj na jej kariérne začiatky. „Nemyslela som si, že môžem byť modelkou a pozrite sa, ako to dopadlo,“ napísala šarmantná plavovláska, ktorá si s objektívmi fotoaparátov rozumela už vo svojej mladosti. Dôkazom môžu byť aj zábery z toho obdobia, kde Kociánová ukázala nielen svoju nežnú tváričku, ale rafinovane odhalila aj svoje štíhle krivky.

Michaela Kocianová je aj ambasádorkou súťaže Schwarzkopf Elite Model Look. Viac o súťaži čítajte TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu