Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paddy z Kelly Family sa oženil: Toto je jeho vyvolená!

Čerstvý ženáč Paddy Kelly s očarujúcou polovičkou Joelle Verreet. Zobraziť galériu (3)
Čerstvý ženáč Paddy Kelly s očarujúcou polovičkou Joelle Verreet. (Zdroj: paddykelly.eu)

ÍRSKO – Vliezol do chomúta! Odkedy sa Paddy Kelly dočkal celosvetového úspechu a lámal srdcia tínedžeriek na všetkých kontinentoch, ubehli už dve desaťročia. A hoci hudobný ošiaľ z kapely Kelly Family nezvládal najlepšie, nakoniec sa naňho usmialo šťastie. Niekdajší dlhovlasý idol sa zmenil, dozrel a oženil. Pozrite, ako žiari šťastím po boku svojej očarujúcej nevesty.

Má byť na čo hrdý! Len čo sa Paddy Kelly stal medzinárodnou senzáciou, začalo sa pre neho mimoriadne náročné obdobie. Mediálny ošiaľ a rastúca popularita mu takpovediac nedala dýchať a takmer ho dohnala k samovražde. Situácia bola taká vážna, že člen mnohopočetnej hudobnej rodiny sa na šesť rokov utiahol do súkromia a ticha kláštora. Až tam našiel opäť svoj vnútorný pokoj a stratenú rovnováhu. Nakoniec si dokonca prebojoval cestu k svojej tínedžerskej láske, ktorej pred pár dňami povedal oficiálne „áno“.

Vyvolenou dnes už 35-ročného hudobníka sa stala Joelle Verreet, ktorej svojho času zložil pieseň Looking for Love. Reakcie sa však nedočkal a na žurnalistku si musel ešte počkať. O to viac si zrejme vážil ich spoločný svadobný deň, ktorý pripadol na 13. apríl. Obrad sa konal na írskom západnom pobreží a prebiehal trojjazyčne. V 800 rokov starom chráme ho odslúžili mnísi zo spevákovej zbožnej minulosti.

Čerstvý záber novomanželov pribudol na Paddyho oficiálnej webovej stránke a jednoznačne vypovedá o tom, že dvojica prekypovala spokojnosťou. Joelle zvolila klasické svadobné šaty vo vintage štýle so závojom. Sofistikovanejšiu a elegantnejšiu dámu pred oltárom by si hudobník zrejme ani nedokázal predstaviť. „Obaja milujeme osobnú slobodu a ja sa vedľa nej cítim úplne sám sebou. Ona je pre mňa darom z nebies,“ vyjadril sa Paddy na adresu svojej zákonnej polovičky. Ostáva len dúfať, že im šťastie na spoločnej ceste životom vydrží navždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu