Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenské osobnosti bojujú o priazeň: Posledná možnosť podporiť obľúbenca!

O vaše hlasy sa uchádzajú napríklad Noviny Tv Joj, herec Ján Koleník, moderátorka Kveta Horváthová či šou Partička. Zobraziť galériu (2)
O vaše hlasy sa uchádzajú napríklad Noviny Tv Joj, herec Ján Koleník, moderátorka Kveta Horváthová či šou Partička.

BRATISLAVA - O chvíľu budú známi víťazi! Na Facebooku stále prebieha anketa Telkáč roka 2012, ktorú vyhlásili topky.sk v spolupráci so stránkou telkac.sk. Čas na hlasovanie sa však už kráti - svojho favorita môžete podporiť do štvrtku. V piatok budú vyhlásené konečné výsledky. Zapojte sa preto čo najskôr!

Podporte svojich obľúbencov. Kliknite SEM! 

Hlasovanie sa chýli ku koncu! Vo februári prebehlo v ankete Telkáč roka prvé - nominačné kolo. Z neho vzišli tí najväčší televízni obľúbenci v jednotlivých kategóriách. Následne sme na základe počtu hlasov vytvorili v každej skupine rebríček tých najlepších.

Osobnosti, televízie a programy sa naďalej uchádzajú o vašu priazeň. V aktuálnej fáze už ale ide o víťazstvo. Kto získa vo facebookovom hlasovaní najviac sympatií, ten vyhráva sošku Telkáč roka 2012. Hlasujte na stránke telkacroka.sk a vyjadrite svoj názor na to, čo sa v minulom roku objavovalo na obrazovke. Máte však čas už len do štvrtka!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu