Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Vymódená sexi jojkárka: Vyzerá ako mimozemšťan!

Jojkárka Dana Strculová mrzla v minisukni. Keď si chcela zakryť aspoň hlavu, vyrobila si na nej tykadlá. Zobraziť galériu (8)
Jojkárka Dana Strculová mrzla v minisukni. Keď si chcela zakryť aspoň hlavu, vyrobila si na nej tykadlá.

BRATISLAVA - Neodhadla počasie! Moderátorka jojkárskych Novín o dvanástej sa včera do práce nahodila za sexi cicu. Pri odchode však Dana Strculová (24) musela bojovať s prírodnými živlami. V kratučkej minisukni sa v snehovej chumelici určite necítila príjemne. Navyše, jej snaha o nasadenie kapucne spôsobila, že blondínka vyzerala, akoby mala na hlave mimozemské tykadlá.

Sneženie ju poriadne zaskočilo! Moderátorka Dana Strculová sa včera vybrala do práce nahodená v minisukni, akoby ani nebola zima. Túžba po sexi oblečení sa jej však poobede poriadne vypomstila. Počas dňa sa totiž spustila snehová metelica.

Pri odchode z práce teda musela blondínka bojovať s nepriaznivým počasím. Kým nohy jej mrzli v tenkých silonkách, snažila sa zakryť si aspoň vlasy. Toto úsilie však príliš neprospelo jej upravenej hrive. Vďaka nepríjemnému vetru, ktorý jej rozcuchal frizúru, sa jej na hlave vytvorili dve tykadlá. A tak sympatická jojkárka na chvíľu pôsobila ako z iného sveta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu