Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová televízna tvár v Markíze: Vieme, kto nahradí Dúbravskú!

Oľgu Dúbravskú nahradí Tatiana Tóthová. Zobraziť galériu (6)
Oľgu Dúbravskú nahradí Tatiana Tóthová.

BRATISLAVA - Posila od konkurencie! Televízia Markíza sa lúči so svojou dlhoročnou hovorkyňou Oľgou Dúbravskou (42). Tá je dnes v práci posledný deň. V súvislosti s jej odchodom sa okamžite začalo špekulovať, kto ju nahradí. Podľa našich informácií je najhorúcejšou kandidátkou na tento post Tatiana Tóthová (35), ktorá kedysi zastávala rovnakú funkciu v Jojke.

Ako sme včera informovali, Oľga Dúbravská sa rozhodla na poste hovorkyne skončiť. „V Markíze som prežila takmer 13 rokov, a aj keď mám na túto televíziu len tie najlepšie spomienky, rozhodla som sa pre zmenu. Už teraz sa veľmi teším na nové pracovné výzvy,” povedala nám blondínka.

Týmto sa zároveň vynára otázka, kto ju na lukratívnom poste nahradí. Podľa našich informácií by mal tento flek získať človek pôsobiaci mimo prostredia Markízy. Po chodbách televízie sa šepká, že najhorúcejšou adeptkou je Tatiana Tóthová, ktorá v minulosti pracovala v konkurenčnej Jojke. Dovedna strávila na Kolibe 4 roky. Najprv zastávala funkciu PR manažérky, neskôr hovorkyne. Spoluprácu s televíziou rozviazala na konci januára 2010. Prijala totiž funkciu mediálnej zástupkyne Richarda Sulíka a jeho politickej strany SaS. Tento džob zavesila na klinec v závere roka 2012.

Hoci nebolo vylúčené, že vedenie v Záhorskej Bystrici zaloví pri obsadzovaní uvoľneného miesta vo vlastných radoch ako kedysi práve pri Dúbravskej, nestalo sa tak. Vo štvrtok krátko po obede sa nástup horúcej kandidátky do funkcie oficiálne potvrdil.

„Novou hovorkyňou a vedúcou PR oddelenia televízie Markíza sa od piatka 1. februára 2013 stane Tatiana Tóthová,” stálo v tlačovej správe z PR oddelenia Markízy. „Veľmi si vážim túto ponuku a teším sa na návrat k televíznej práci, ktorá je stále mojou srdcovou záležitosťou,” vyjadrila sa nová posila modro-žltého tímu.

 

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu