Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávik naštval Čechov aj Slovákov: Trest za vulgarizmy!

Jaro Slávik si kvôli svojmu podrezanému jazyku poriadne zavaril. Zobraziť galériu (17)
Jaro Slávik si kvôli svojmu podrezanému jazyku poriadne zavaril. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Toto prehnal! Jaro Slávik (38) si servítku pred ústa rozhodne nedáva. V nedeľu zo seba sypal porotca Česko Slovenského talentu vulgarizmy jedna radosť. Podľa našich zistení rozčúlilo jeho správanie riaditeľov staníc Joj a Prima, ktorí prenos sledovali naživo v hľadisku. Po chodbách televízie na Kolibe sa šepká, že si tým kat pod sebou definitívne podpílil konár. Vraj ho už do žiadnych veľkých projektov kompetentní neplánujú obsadiť.

Jaro Slávik je síce známy ako nekompromisný porotca, no tentoraz to so svojou otvorenosťou prepískol. Pri hodnotení tanečníka Patrika Gluchowskeho niekoľkokrát použil známe spojenie What the fu*k. V prípade reakcie na rozhodnutie finalistu Alexa Dowisa nepodeliť sa s ostatnými o finančnú výhru zašiel ešte ďalej.

„Poštval si si proti sebe mnohých a toto ti ľudia neodpustia. Ale bez ohľadu na to, čo si o tom kto ku*va myslí, máš môj rešpekt,“ okomentoval Slávik spomínaný výtvarníkov krok. Hoci už bolo po desiatej hodine večer, podľa našich zistení sa porotcove vyjadrenie nepáčilo ani jednému z riaditeľov televízií Joj a Prima. Do rodinného formátu, akým Česko Slovenský talent rozhodne je, totiž podľa ich názoru niečo také rozhodne nepatrí. 

Na Kolibe sa povráva, že týmto krokom si porotca definitívne pochoval nádej na akúkoľvek možnú spoluprácu so stanicami do budúcnosti. Už aj tak to mal nahnuté u vedenia po tom, čo sa prevalila jeho porno minulosť. Používanie vulgarizmov nepovažujeme za vhodné. Žiaľ, priamy prenos so sebou vždy prináša aj takéto riziko, ktoré nemáme šancu ovplyvniť,povedal topkám na margo vzniknutej situácie vedúci PR oddelenia Jojky Jozef Gogola. V reprízach programu vraj budú všetky Slávikove sporné vyjadrenia vypípané.

Podobne nepredvídateľná situácia sa stala počas víkendu aj na odovzdávaní Českého slavíka, kde spevák Daniel Landa prišiel na pódium so živým kohútom. Povedal, že opúšťa svoju pôvodnú identitu a stáva sa kúzelníkom Žitom. Všetkým oznámil, že končí s hudbou a vynadal ľudom za to, že volia komunistov. Nuž, aj o tomto je čaro živých prenosov...

Fotky z finále šou Česko Slovensko má talent nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu