Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zatočte s povianočnými kilami raz a navždy!

Zatočte s povianočnými kilami raz a navždy! Zobraziť galériu (9)
Zatočte s povianočnými kilami raz a navždy! (Zdroj: Yes Visage)

BRATISLAVA - Nadmerná konzumácia dobrôt počas vianočných sviatkov v nás vyvoláva nadmernú potrebu zlikvidovať nadbytočné kilá. Rôzne typy diét sú však zradné v tom, že so sebou prinášajú jo-jo efekt a taktiež vôbec neprospievajú organizmu. Ich často drastický charakter spôsobuje, že nám chýba vôľa a disciplína pri diéte dlhodobejšie zotrvať. Celebrity nestrácajú čas zbytočnými snahami a radšej idú na istotu. Predstavujeme vám dva najpopulárnejšie triky svetových i našich celebrít a známych osobností!

Zamrazte si svoje kilá

Najpopulárnejšia a celkom neinvazívna metóda pre chudnutie v oblasti bruška je zázrak ľudovo nazývaný „liposukcia zmrazením tukových buniek“, odborne nazývaný Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. Jedná sa o vôbec najúčinnejšiu plne neinvazívnu redukciu tuku s najväčším rozsahom účinnosti a úbytku tuku. A pozor – odstránenie tuku je trvalé! V Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave disponuje touto patentovanou technológiou jedine klinika YES VISAGE, ktorá sa teší dôvere mnohých českých a slovenských celebrít. „Áno, nie je tajomstvom, že som po pôrode k návratu do svojej formy využila kryolipolýzu v YES VISAGE, vďaka čomu som schudla o 7 cm,“ priznáva topmodelka Simona Krainová.

MISS Slovensko 2012 Kristína Krajčírová
Zobraziť galériu (9)
MISS Slovensko 2012 Kristína Krajčírová  (Zdroj: Yes Visage)

Viac info na www.yesvisage.sk

Už na druhý deň štíhla a vo forme

Ako je možné, že sú Demi Moore, Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer či Sharon Stone stále v tak dokonalej forme? V čom tkvie tajomstvo ich ideálnych postáv? Absolútnym hitom a zázrakom na počkanie a to nielen medzi celebritami vo svete, ale už aj u nás na Slovensku, je laserom asistovaná liposukcia 2 v 1 – SlimLipo. A prečo dokážu celebrity držať túto liposukciu tak ľahko v tajnosti? Pretože už na druhý deň ste plne funkční a môžete sa tešiť z tela štíhlejšieho až o 3 veľkosti. Bez pobytu v nemocnici či rekonvalescencie doma v obväzoch. A opäť nie je náhodou, že tento zázrak na počkanie nájdete v Čechách a na Slovensku na klinikách YES VISAGE, ktoré sú vďaka využitiu najmodernejších postupov považované za najväčšieho experta na formovanie postavy. Niet sa tak prečo diviť, že v nich pravidelne nájdete aj mnohé známe osobnosti.   

Zatočte s povianočnými kilami
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Yes Visage)

Viac info na www.yesvisage.sk

Čo na to odborník?

Laserom asistovaná liposukcia 2v1 – SlimLipo je v súčasnosti najmodernejšia a najšetrnejšia liposukcia, ktorá sa vďaka svojim vlastnostiam stala rýchlo veľmi populárnou. Jedná sa o modernú ambulantnú a bezbolestnú techniku permanentného odstránenia akéhokoľvek množstva nahromadeného podkožného tuku v akejkoľvek problémovej partii v rámci jedného zákroku. V ošetrovanom mieste zároveň efektívne stiahne kožu a navráti jej elasticitu. Okrem klasických problémových partií si dokáže poradiť aj s podbradkom či odstrániť celulitídu v oblasti nôh. Ide teda o skutočné odstránenie tuku, ale bez narkózy, modrín a hospitalizácie v nemocnici. Výsledok je trvalý a zákrok nevyžaduje dlhú rekonvalescenciu,“ hovorí MUDr. Pavel Boček, špecialista a konzultant estetickej medicíny.

Zatočte s povianočnými kilami
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Yes Visage)

Viac info na www.yesvisage.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu