Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Radostné správy u Golonkovcov: Po svadbe už aj dieťa?!

V rodine Jozefa Golonku je veselo. Jeho dcéra Zuzana je podľa našich informácií tehotná. Zobraziť galériu (5)
V rodine Jozefa Golonku je veselo. Jeho dcéra Zuzana je podľa našich informácií tehotná.

BRATISLAVA – Bude opäť dedkom?! Legendárny hokejista Jozef Golonka (74) má podľa všetkého veľký dôvod na radosť. Jeho dcéra Zuzana (24), ktorá sa koncom apríla vydala za priateľa Róberta Thomasa (29), je podľa našich informácií v požehnanom stave.

O jedného viac?! Rodina športovca Jozefa Golonku sa podľa našich informácií už čoskoro rozrastie. Pričiniť by sa o to mala jeho najmladšia dcéra Zuzana, ktorá sa na jar tohto roka vydala za svojho dlhoročného priateľa Róberta.

Keď sme Golonku v súvislosti s radostnou novinkou oslovili, informácie o dcérinom tehotenstve nám nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. „Ja sa vám k tomu nemôžem vyjadrovať. To sú také ženské veci, to sa musíte Zuzky opýtať,“ zahmlieval legendárny hokejista.   

Informácie o požehnanom stave sme si overovali aj u samotnej Zuzany. Na naše otázky však nereagovala. Tomu, že pod srdcom nosí svojho prvého potomka, však môže nasvedčovať aj fakt, že sa nedávno na sociálnej sieti stala fanúšičkou nielen kočíkov pre budúce mamičky, ale aj tehotenského cvičenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu