Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pariškovú prepustili z pôrodnice: Bábätko pred všetkými skrývala!

Aneta Sedlmair-Parišková a Mark Sedlmair opúšťajú ružinovskú nemocnicu so svojím synčekom Nathanom. Zobraziť galériu (9)
Aneta Sedlmair-Parišková a Mark Sedlmair opúšťajú ružinovskú nemocnicu so svojím synčekom Nathanom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Rodina je už pokope! Anetu Sedlmair-Pariškovú (39) v sobotu popoludní prepustili z ružinovskej nemocnice, kde v pondelok priviedla na svet tretieho synčeka Nathana. Jojkársku moderátorku a jej malú ratolesť prišiel vyzdvihnúť hrdý otecko Mark Sedlmair (32). Dvojnásobní rodičia svoj poklad pred záujmom objektívov kryli, chlapček bol na mamičkiných rukách zahalený do deky.

Aneta Sedlmair-Parišková priviedla svoje tretie dieťatko na svet začiatkom týždňa. Po šiestich dňoch strávených v ružinovskej nemocnici sa však už spoločne so svojim manželom Markom budú môcť radovať zo synčeka Nathana v domácom prostredí. Práve dnes okolo pol tretej totiž jojkárska moderátorka opustila brány pôrodnice.

Hrdý otecko si prišiel vyzdvihnúť svoje poklady ešte pred obedom. Pri pohľade na jeho usmiatu tvár bolo zrejmé, že je na svoju manželku pyšný. Po tom, čo vybavil formality súvisiace s prepustením z nemocnice, si Anetu a svojho synčeka odviedol do auta. Moderátorka nenechala nič na náhodu. Z pôrodnice odchádzala upravená a nahodená v minišatách. 

Čerství rodičia majú spolu už jedného synčeka - Gabriela. Moderátorka ho priviedla na svet v lete minulého roka. Z prvého manželstva s Dávidom Dočekalom má tiež syna Danielka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu