Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prvýkrát nahé na farme: Dievčatá odhodili šaty aj zábrany!

Lucia Nemčeková (vľavo) a Jana Kállayová sa kúpali hore bez. Zobraziť galériu (8)
Lucia Nemčeková (vľavo) a Jana Kállayová sa kúpali hore bez.

BRATISLAVA - S nahotou už nemajú problém! Lucia Nemčeková (25) sa pre tento týždeň stala šéfkou markizáckej Farmy. A pre svojich podriadených si pripravila poriadne šteklivé divadlo. Spolu s Janou Kállayovou (27) sa totiž rozhodli pre kúpeľ hore bez. Dievčatá sa k takémuto odvážnemu kroku odhodlali až po niekoľkých týždňoch strávených na statku. Doteraz sa totiž pred ostatnými kryli plavkami.

Lucia Nemčeková pred vstupom na Farmu jasne povedala, čoho sa do nej na statku nedočkáme. „Pred kamerou by som nikdy nemala sex,” vyhlásila. No zdá sa, že vôbec nemá problém predvádzať svoje telo. Potvrdila to aj pri spoločnom kúpaní s kolegyňou Janou Kállayovou. Dievčatá vliezli do koryta a umývali sa takmer nahé. Na tele si nechali iba spodný diel plaviek. 

Zaujímavé je, že si prišiel šantiace sa farmárky zblízka obzrieť Peter Vaculčík, ktorého už vyradený Ján Strausz označil za homosexuála. Mladíkova prítomnosť pri kúpaní nevyvolala u Lucie a Jany žiadnu vlnu odporu. „Ja sa aj tak opaľujem hore bez. Keď ma celé Slovensko vidí na Draždiaku, tak čo,” poznamenala tmavovláska. Pikantné je, že v rozhovore s Petrom padlo aj spojenie lesbická šou. Viac sa dozviete už v dnešnej Farme na Markíze.

Dievčatá počas nočného kúpania.
Zobraziť galériu (8)
Dievčatá počas nočného kúpania.

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo dobrý film? Rozhoidnite sa podľa tv programu, nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu